Tøff seriestart for Amazon

Det var ikke mye som stemte i serieåpninga for Amazon Grimstad, og kapteinen er glad for at de klarte uavgjort mot Kolbotn.

Amazon Grimstad jubler

Amazon Grimstad spilte 0-0 mot Kolbotn i serieåpninga i Toppserien lørdag (Arkivfoto).

Foto: Sander Heggheim / NRK

Det ble en tøff seriestart for Amazon Grimstad, som møtte Kolbotn på bortebane lørdag ettermiddag.

Gro Ingvardsen

Kaptein og daglig leder i Amazon, Gro Ingvardsen, er glad for at laget klarte ett poeng mot Kolbotn.

Foto: Lars Erik Larsen / NRK

– Jeg må dessverre innrømme at Kolbotn var bedre enn oss i dag. Det er vel ikke noe å stikke under en stol. Vi må skjerpe oss, og det skal vi gjøre, og vi er klar over det alle sammen, sier kaptein Gro Ingvardsen.

– Det var en typisk serieåpningskamp. Det var ikke mye som stemte, så jeg tror vi skal være glade for at vi kommer fra det med poeng, og at vi unngikk å slippe inn mål.

Glad for poengdeling

Ingvardsen synes det er vanskelig å peke på akkurat hva som gikk galt for Amazon, men en del slurvete pasninger skulle hun i det minste ha vært foruten.

– Det er ikke mye som må rettes på i den forstand, det var bare ingenting som stemte i dag. Man får sånne kamper hver sesong, og typisk i serieåpninga. Det var på bortebane og vi vet at Kolbotn ikke er lette å spille mot, så 0–0 er vi fornøyd med.

Før kampen håpet hun på seier, men sånn som spillet utviklet seg, er hun lettet over at kampen er over og at det ble ett poeng.

– Jeg er selvfølgelig skuffet over at vi ikke klarte å prestere bedre. Men sånn er fotball, det er ingenting som er satt på forhånd, det er bare å jobbe rumpa av seg og prøve å få mål.

Skal jobbe beinhardt

Ingvardsen er glad for at flere supportere fra Amazon-hæren var på tribunen for å heie dem fram, og synes det er synd at de ikke fikk sett bedre spill. Men hun lover bedring.

– Dette kan vi gjøre noe med. Nå skal vi jobbe hardt fram mot neste kamp hjemme og stå på mot Klepp.