NRK Meny
Normal

Spillerne går dør-til-dør med pizza og gratisbilletter

Start mobiliserer for fullt før skjebnekampen mot Mjøndalen. Tirsdag går spillerne fra dør til dør med gratisbilletter og pizza.

Startspillere deler ut billetter, brød og pizza

Ole Martin Rindarøy og Andreas Hollingen deler ut Start-brød og billetter på Hellemyr. MMS-bildet er tatt av Lars-Jørgen Salvesen, som er på hjemlige Vigør-trakter.

Foto: Lars-Jørgen Salvesen / IK Start

Startspillere deler ut pizza og billetter

Daniel Aase tar en selfie etter å ha gitt bort billetter og pizza.

Foto: Daniel Aase / IK Start

– Vi skal dele ut billetter så folk kan komme seg på kamp. I tillegg skal vi dele ut pizza fra Pizzabakeren og Start-brød, sier Start-spiller Espen Hoff.

Utdelinga skal skje både i Kristiansand og Lillesand.

Start møter Mjøndalen til hjemmekamp på fredag. De to lagene slåss for å overleve i eliteserien. I Start mener de publikum vil være viktigere enn noen gang.

– Alle vet hvor mye som står på spill. Jo mer støtte vi kan få, jo mer energi vil vi få utover i kampen, sier Hoff.

Start mobiliserer nå for fullt før skjebnekampen mot Mjøndalen på fredag. De to lagene slåss for å overleve i eliteserien. I Start mener de publikum vil være viktigere enn noen gang.

Se reportasje.

Ønsket å bidra

Klubbens administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal, synes ikke dør-til-dør-aksjonen er med å ta det sportslige fokuset bort.

– Det er nettopp fokus på kampen, for da ønsker spillerne å invitere med seg supportere på kamp. Alt dreier seg om kampen mot Mjøndalen nå, sier Brandsdal.

Er det nødvendig at spillerne går dør-til-dør?

– Ja, de har ytret ønske om å bidra. De vet viktigheten av kampen og betydningen av å spille for et forhåpentligvis fullsatt Sparebanken Sør Arena. De har sagt de gjør alt de kan for å fylle opp arenaen, sier Brandsdal.

Start-direktøren har også bedt om hjelp via Facebook.

– Jeg har fått mange telefoner og mange kommentarer både privat og offentlig. Mange bedrifter ønsker å ta med seg sine medarbeidere og det skjer mye. Vi har en god sponsorgjeng som også vet viktigheten av denne kampen.

Avgjørende

Før fredagens oppgjør ligger Start på kvalikplassen ett poeng foran Mjøndalen.

Dersom Start taper kampen vil Mjøndalen gå forbi Start, med kun to kamper igjen å spille. Med seier kan Start få en luke på fire poeng til Mjøndalen og direkte nedrykk.

– Vinner vi den kampen har vi kvalikplassen i vår hule hånd og kan jakte Tromsø som ligger over i de to siste, sier Brandsdal.

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal i studio med programleder Kim Nystøl. Start bruker pizza og gratisbilletter som virkemidler for å sørge for en fullsatt stadion i den viktige kampen mot Mjøndalen på fredag.

Se intervju med administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Laster innhold, vennligst vent..