Hopp til innhold

Ruben Cordell & The Lovetype Pstereo på Sørlandstoppen

Onsdag 6.juni er poptalentet Ruben Cordell nykommer på Sørlandstoppen med "View Divine".

Ruben Cordell
Foto: Line Loholt Levinsen

Mandalsgutten Ruben Cordell har viet sitt liv til musikken og har de siste årene jobbet med debut-albumet View Divine som inneholder 12 selvkomponerte låter med internasjonalt preg som fanger interesse.  Han har fått hjelp av Audun Steen med tekstene og skapt et spennende album som hadde release i Oslo 10.mai.  Melodien vi presenterer er første single som er produsert av Berent Philip Moe og Robert Strandberg.

De dyktige, lokale musikerne som har deltatt på innspillingen av albumet og som har bidratt til det gode resultetet, er Lars Christian Folkvord/bass, Bjørn Sæther/trommer, Knut Andreas Antonsen/gitar, Kjetil Grande/gitar og Bernt André Moen/piano. Kritikken i pressen har vært positive og låta "View Divine" har fått god mottagelse på radiostasjoner over hele landet og klatrer for tiden oppover på Norsktoppen.  Musikkvideo er også ferdigprodusert.

Musikkfest Oslo

  

  

Ruben Cordell
Foto: Line Loholt Levinsen

Norwegian Indie Festival finner sted på Skuret i Oslo første helg i juni i forbindelse med Musikkfest Oslo og her vil Ruben Cordell & The Lovetype Pstereo være en av headlinerne og spille på åpningsshowet torsdag 31.mai og på Nachspielet lørdag 2.juni før deltagerne skal ut på veien og besøke andre byer i Norge .

Mandal utfordrer Grimstad

Ruben Cordell utfordrer Sørlandstopplista som toppes av popbandet Knoxbee fra Grimstad etterfulgt av Rabbersvigen Jazzforsamling fra Randesund, Tara fra Kristiansand, Draumir fra Flekkefjord og Heroes & Zeros fra Lillesand. Poengene fra Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på lista.

Stemmeliste

 

 

  Rekkefølge for SMS-avstemning til 6.juni begynner fredag 1.juni og fram til programslutt

1. Knoxbee, Grimstad/Mitch

2. Rabbersvigen Jazzforsamling, Kristiansand/Jazz me Blues

3. Tara/Dream of Red Jogging Shoes

4. Draumir, Flekkefjord /Black Smoke

5. Heroes & Zeroes/A Strange Constellation

6. Ruben Cordell/View Divine