NRK Meny
Normal

Kastet ut hundre berusede ungdommer

Politiet hadde hendene fulle med fyll og bråk også natt til søndag. Tidlig på lørdagskvelden måtte politiet også stoppe flere hjemme alene-fester som gikk over styr.

Politiloggen

Her kan du lese Agder-politiets politilogg for lørdag kveld og natt til søndag.

Grimstad, klokka 04.06: To menn på 30 og 32 år bortvises fra Groosevn på grunn av sjikanerende oppførsel.

Kristiansand, klokka 02.51: En 42 år gammel mann velter på moped i Suldalen og kjøres til akuttmottaket i Kristiansand for en sjekk. Mannen anmeldes for promillekjøring.

Arendal, klokka 02.25: I Kirkegata blir en 22 år gammel mann bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

Kristiansand, klokka 02.05: En 29 år gammel mann arresteres og anmeldes etter å slått en dørvert på et utested i Tollbodgata.

Arendal: I Pollen stanser politibåten en mann i 50-åra som anmeldes for promillekjøring i båt.

Grimstad, klokka 01.53: En mann i 40-åra plukkes opp i sentrum og innbringes til arrest på grunn av at han er ute av stand til å ta vare på seg selv.

Grimstad, klokka 01.51: Det kommer klage på høy musikk fra en restaurant i Storgata. Politiet drar til stedet og demper musikken.

Arendal, klokka 01.50: I Friergangen, blir en 24 år gammel mann bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

Brokelandsheia, klokka 01.29: Politiet får melding om mann som går på E18. Han blir kjørt hjem av patruljen.

Kristiansand, klokka 01.06: I Vestre Strandgate blir en 21 år gammel mann bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

Brokelandsheia, klokka 01.04: Politiet stopper en slåsskamp mellom to menn på 19 og 28 år.

Arendal, klokka 01.04: To menn på 25 og 26 år arresteres i sentrum og anmeldes for ordensforstyrrelse og for ikke å etterkomme politiets pålegg.

Kristiansand, klokka 01.00: I Vestre Strandgate blir en 19 år gammel mann bortvist fra byen etter krangel og slåssing.

Mandal, klokka 00.59: En 19 år gammel mann anmeldes for urinering i Store Elvegate.

Arendal, klokka 00.45: Politiet bortviser ni personer som er uniformert som Soldiers of Odin fra sentrum.

Arendal, klokka 00.45: Politibåten stopper en 26 år gammel mann i Pollen. Han anmeldes for promillekjøring i båt.

Mandal, klokka 00.42: Politiet får melding om slåsskamp mellom flere personer i Store Elvegate, men finner ingen da de kommer til stedet.

Grimstad, klokka 00.30: Politiet må avslutte en fest i Nygaten på grunn av klage på høy musikk.

Kristiansand, klokka 00.21: En 22 år gammel mann arresteres etter trusler og legemskrenkelser mot en dørvert på et utested i Tollbodgaten.

Vegårshei, klokka 00.16: Politiet får mye klager på biler og mopeder som støyer på Myra, men har ikke kapasitet til å rykke ut.

Brokelandsheia, klokka 00.12: En person kjøres til legevakt for tilsyn etter å ha blitt påkjørt i bil. Politiet oppretter sak.

Kristiansand, klokka 00.09: Politiet bortviser en 64 år gammel mann fra sentrum etter å ha vært vanskelig på et utested i Markensgate.

Kristiansand, klokka 00.01: Politiet kjører en overstadig beruset 18 år gammel kvinne hjem til foreldrene.

Lyngdal, klokka 22.58: Politiet får melding om en hjemme alene-fest som har gått av skaftet. Det skal være 40–50 gjester, vold og folk som låser seg inne på soverom. Festen har roet seg når politiet kommer og bråkmakerne er borte. Politiet finner en knust stol.

Farsund, klokka 22.08: En rolig hjemme alene-fest i Vanse har tatt av og politiet avslutter festen med rundt 60 personer til stede. «Hvor er foreldrene? Politiet har litt kapasitetsproblemer til å ta seg av alle andres barn», spør politiet på Twitter.

Vennesla, klokka 22.09: Politiet oppfordrer foreldre til å komme og hente ungdommene sine som deltar på en stor fest på et jorde i nærheten av Vigeland gård. «Her kan godt foreldre ta seg en tur for å hente sine håpefulle», skriver politiet.

Søgne, klokka 21.39: Politiet avslutter en fest på Langenes, som egentlig skulle være stille og rolig, men der rundt 100 berusede ungdommer ble bortvist.