Slagsmål, skadeverk og brann

Her er det politiet i Agder-fylkene måtte rydde opp i natt til søndag.

Vådeskudd, illustrasjonsfoto
Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Tidlig søndag morgen ble en bil stjålet fra Major Laudalsvei i Kristiansand.

Laster Twitter-innhold

En person ble pågrepet i Songdalen etter melding om innbruddsforsøk og skadeverk i bolig på Nodelandsheia. Politiet rykket ut til stedet og tok med seg en mann til arresten.

Stakk av

Like etter klokka 0300 i natt skjedde det et trafikkuhell i Kaserneveien i Kristiansand. Bilføreren løp fra stedet, og politiet etterlyser en 185 centimeter høy mann i hvit skjorte og svarte bukser.

Brann

Brannvesen og politi rykket klokka 02.30 ut til en brann i et hus i Opplandsveien i Grimstad. Huset var overtent, men det var ikke fare for spredning. Etter kontakt med huseier kan politiet konstatere at huset for tiden er ubebodd.

Like før midnatt måtte også brannvesen og politi rykke ut på en brann i en traktor på Håbberstad i Grimstad. Brannen ble slukket uten spredning.

Slåssing og bråk

Like før klokka 02.00 natt til søndag blir en person anmeldt for ordensforstyrrelser i Mandal etter slåsskamp.

Samtidig blir to personer tatt med på stasjonen i Kristiansand etter å ha laget bråk på et utested i sentrum.

En annen mann, som en time tidligere ble bortvist fra sentrum av Kristiansand på grunn av ordensforstyrrelser, er tilbake i sentrum og politiet pågriper ham.

I sentrum av Mandal blir en mann pågrepet og anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted og for å ha med seg mindre mengder narkotika.

I Lyngdal må politiet stenge en fest på grunn av støy og høy musikk som forstyrrer nabolaget. Bråket skal være et gjentagende problem og forholdet blir anmeldt.

Til sykehus

En person ble kjørt til sykehus etter å ha blitt slått ned i Kristiansand.

Laster Twitter-innhold