ØIF slo tilbake mot Drammen

Semifinalehåpet lever for ØIF Arendal etter onsdagens 21-20 seier hjemme mot Drammen i Sør Amfi.

ØIF Arendal varmar opp

Arendalittene fikk en knalltøff start på sluttspillet med tap mot både Runar og Elverum i de to første kampene. Men mot Elverum viste sørlendingene andre takter og satte standarden fra start.

23 minutter ut i første omgang hadde laget opparbeidet seg en firemålsledelse. Men Drammen slo tilbake og hentet inn igjen forspranget og lagene gikk til pause med uavgjort 10-10 i Sør Amfi.

Fulgte hverandre

I andre omgang fulgte lagene hverandre tett. Midtveis stod det 16-16, men arendalittene brettet opp ermene i siste halvdel og vant til slutt 21-20.

Det betyr at ØIF ligger på 3. plass i sin pulje, ett poeng bak Runar som ligger på 2. plass, som gir avansement til semifinale. Eirik Heia Pedersen ble toppscorer for ØIF med seks mål.

Allerede onsdag møter ØIF Arendal seriemester Elverum på bortebane. Hedmarkingene topper puljen så langt med full pott på tre kamper.

Det to beste lagene i puljen går altså videre til semifinale.