NRK Meny
Normal

Erik Faber på Sørlandstoppen

Erik Faber er nykommer på Sørlandstoppen onsdag 30.august

Erik Faber
Foto: Nina Ruud

Sørlandstoppens jury har valgt neste ukes nykommer som blir Erik Faber fra Kristiansand med låta "Not over", en fengende låt som allerede høres i mange radiokanaler og som går som video på NRK Svisj. Låta er første single fra hans kommende, etterlengte tredje cd som ventes utgitt i oktober. Cd'en vil inneholde elleve låter, og han har selv skrevet åtte av sangene. 

 

Vellykket urframføring

Erik Faber hadde forrige uke en urframføring av sine nye låter i Ravnedalen til stor glede for alle sine fans som har ventet i to og et halvt på en ny utgivelse.

Platelansering

I forbindelse med platelanseringen vil Erik Faber i oktober legge ut på en liten lanseringsturné til de største byene i Norge og vil spille i hjembyen Kristiansand igjen i slutten av oktober.

Utfordrer Elliot Robert

Erik Faber utfordrer Sørlandstopplista som forrige uke ble avsluttet med Elliot Robert fra Søgne på topp, etterfulgt av Mayk fra Kristiansand, Helene Bøksle fra Mandal, Darkside of the Force fra Kristiansand og Jorunn Hansson-Messel fra Kristiansand. Juryen ved NRK Sørlandet har gitt sine poeng som sammen med lytternes poeng skal avgjøre hvem som vinner.

Stemmelista

Rekkefølge for SMS-avstemning til 30.august

1. Elliot Robert/She's got a hold on me

2. Mayk/Summer has hit the town

3. Helene Bøksle/Blomen fell

4. Darkside of the Force/Everywhere we go

5. Jorunn Hansson Messel/Speak your mind

6. Erik Faber/Not over