Kvinne alvorlig skadet i ATV-ulykke

En kvinne i 30-årene er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo med alvorlige skader etter en ulykke med en firehjuling på Øynaveien i Iveland i natt.

ATV-ulykke i Iveland

Kvinnen skal ha kjørt inn i dette treet langs Øynaveien i Iveland.

Foto: Lars Gunnar Retterholt

Kvinnen ble først brakt med luftambulanse til Sørlandet Sykehus i Kristiansand, før hun ble sendt videre til Ullevål med det politiet omtaler som alvorlige skader.

Kjørte i et tre

Nødetatene fikk melding om ATV-ulykken klokken 2.15 natt til tirsdag.

– Politiet fikk melding om en enslig ATV som hadde kjørt av veien. Politi, luftambulanse og brannvesen rykket ut, sier operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt.

Politiet forklarer at firhjulingen kjørte av veien og traff et tre på Øynaveien i Iveland kommune i Aust-Agder.

– Kvinnen kjørte ifølge med en annen person, men de to var adskilt fra hverandre da ulykken skjedde. Ulykken skjedde på en offentlig grusvei, sier han.

Denne personen var den som meldte om ulykken.

ATV-ulykke i Iveland

KRAFTIG SAMMENSTØT: Kvinnen traff et tre langs Øynaveien i Iveland kommune. Det ble utført førstehjelp på stedet før kvinnen ble brakt til sykehus med luftambulanse.

Foto: Lars Gunnar Retterholt

Drev førstehjelp på stedet

Da politiet kom til stedet drev representanter fra brannvesenet førstehjelp på kvinnen sammen med personen som meldte om ulykken.

– Noen av brannmannskapene bodde ikke langt i fra ulykkesstedet og var derfor raskt framme. De deltok i redningsarbeidet sammen med fastboende på stedet. Etter hvert overtok luftambulansen, forteller Olav Neset i Setesdal brannvesen til NRK.no.

Politiet har tauet kjøretøyet til Kristiansand hvor det vil bli undersøkt av kriminalteknikere.

– Det vil trolig ikke foretatt noen videre undersøkelser på ulykkesstedet, sier Eide.

Ved sjutiden var NRK i kontakt med Oslo Universitetssykehus. De kunne da ikke si noe om kvinnens tilstand.

Ulykke med ATV. En kvinne i 30-årene kjørte av veien med firehjuling og traff et tre på Øynaveien i Iveland kommune i Aust-Agder.
Laster kart, vennligst vent...