NRK Meny
Normal

Gleder seg sykt til Britney-show

Kristiansandsjenta Tone Martine Kittelsen skal danse sammen med sitt store idol Britney Spears.

Britney Spears

Snart 30 år gamle slo gjennom som verdensstjerne i 1999 – siden den gang har Tone Martine Kittelsen fulgt alle hennes bevegelser.

Foto: Scanpix

Tone Martine Kittelsen

Tone Martine Kittelsen sier hun først ble helt skjelven, men veldig glad da hun fikk beskjed om at hun var en av de heldige danserne.

Foto: Privat bilde

– Jeg har sagt siden jeg var liten at drømmen er å danse med Britney og få stå på scenen med henne eller møte henne, sier Tone Martine Kittelsen.

Tirsdag i neste uke står hun på scenen i Sverige sammen med superstjernen..

Vant dans med Britney

Det var gjennom en konkurranse på internett at dansestudenten fra Kristiansand vant en mulighet til å danse med Britney Spears på hennes konsert i Malmø tirsdag kveld.

Tusenvis av unge jenter verden over har nok samme drøm som Tone Martine. I konkurransen måtte hun skrive hvorfor nettopp hun skulle få drømmen oppfylt, og det var ikke vanskelig.

– Dette er noe jeg har hatt sykt lyst til å gjøre fra jeg var liten. Jeg tenkte vel at jeg kom til å vokse av meg denne Britney- feberen, men jeg har ikke gjort det, sier 22-åringen til NRK.no.

Britney Spears

PRISDRYSS: Britney Spears har fått priser for sin musikk, sine videoer, sin dans og koreografi. Her under Music Awards i London i 2007.

Foto: Mark J. Terrill / AP

Sammen med 11 jenter fra andre land skal Tone Martine være med å danse under minst én av Britneys låter under Malmø-konserten. Det er også hennes favorittlåt «I wanna go» Kristiansandsjenta skal få danse til. Låten er fra Britneys siste album «Femme fatale» som ble utgitt tidligere i år.

Godt forberedt

Tone Martine har hørt på Britneys musikk helt fra hun slo gjennom. Hun kan alle Britneys tekster – og alle dansebevegelsene og koreografien har hun studert gjennom mange år. Den danseglade sørlandsjente føler seg derfor godt forberedt.

– Tror du at du kan danse som du vil?

– Scenografien på den scenen i konserten er at både Britneys faste dansere og vi andre kan danse som vi vil til den låten, men vi får nok litt strenge retningslinjer når vi skal være rundt henne.

– Hva gleder du deg mest til?

– Å få stå helt foran på konserten og ikke minst å komme opp på scenen og stå foran tusenvis av mennesker sammen med henne og bare danse – ja, ha det gøy sammen med Britney, sier Tone Martine Kittelsen.