NRK Meny
Normal

Avsluttet letingen uten funn

Politi og Røde Kors har avsluttet letingen etter en 43-åring fra Tsjad som er meldt savnet i Kristiansand. Politiet vil utover dagen avgjøre om letingen skal gjenopptas.

Leteaksjon i Kristiansand

Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps deltok med 22 mannskaper i søket etter den savnede 43-åringen i Kristiansand i natt. Hjelpekorpset deltok med søkemannskaper på land, KO-vogn og mannskaper fra Vann- og Elveredningsgruppa som bidrar i søk langs kystlinja.

Foto: Sveinung Tofteland / Røde Kors

En 43 år gammel mann ble tirsdag ettermiddag meldt savnet fra et statlig mottak på Lund i Kristiansand.

Politiet satte tirsdag kveld i gang en leteaksjon etter mannen på Odderøya og andre sjønære området i Kristiansand samt i Baneheia.

Leting i sjøkanten

– Det har vært søkt til sjøs, til lands, til fots og med kjøretøyer og båt etter mannen som er savnet. Mannskapet fra norske redningshunder og Røde Kors Hjelpekorps har deltatt, sier Sveinung Tofteland.

Røde Kors leter etter savnet mann

: Medlemmer fra Vann- og elveredningsgruppa gjør klar for søk i strandlinja med båt og mannskaper på land.

Foto: Sveinung Tofteland / Vest-Agder Røde Kors
Letaksjon Odderøya
Foto: Sveinung Tofteland / Røde Kors

– Det er ikke gjort noen funn som settes i tilknytning til den savnede 43-åringen, sier politiets operasjonsleder Eivind Formo.

– Det har vært kaldt, spesielt for dem som har lett fra småbåter. Dessuten er det glatt i enkelte områder, sier Tofteland.

Bruker krykker

43-åringen bor på et statlig mottak på Lund i Kristiansand.

Han er fra Tsjad i Afrika og er mørkhudet. Han er 180 centimeter høy og har normal kroppsbygning. Han har kort mørkt hår.

– Han halter og bruker krykker, sa operasjonsleder Ingrid Mæhre.

Politiet gikk tirsdag kveld ut med dette bildet av mannen:

Laster Twitter-innhold