- Må ikke gå i fella

Start-kaptein Glenn Andersen mener laget bør slå bunnlaget Bærum søndag kveld. Men den største fella er å ta lett på motstanderlaget.

Glenn Andersen

Glenn Andersen tror på seier mot Bærum, men vil ikke undervurdere motstanderen. (Arkiv).

Foto: Geir Ingar Egeland / NRK

– Vi kan ikke ta lett på noen kamper. Gjør vi det vil vi havne på et nivå under Bærum. Vi må holde koken oppe, og gjøre det vi har vært gode på tidligere, og klarer vi det tror jeg Bærum er en overkommelig motstander.

To hjemmekamper

De to lagene møtes på Sør Arena søndag. Bærum ligger desidert sist på tabellen med bare to seire i årets 1. divisjon.

I tillegg til kampen mot Bærum har Start hjemmekamp også neste søndag, da mot Tromsdalen.

– Er det nå dere skal avgjøre dette opprykket?

– Nei, jeg tror ikke det. Vi har lyst til å revansjere oss fra de to hjemmekampene vi har hatt nå sist, sier Andersen.

– Vi var uheldige mot Ranheim (2-2), og spilte en dårlig kamp mot Sarpsborg (3-4), men nå vil vi vise publikum at dette var arbeidsuhell og at vi går for å vinne de to neste kampene hjemme, sier han.

– Nyttig med erfaring

Steinar Pedersen

Steinar Pedersen er tilbake i Start, og klar til kampen mot Bærum. (Arkiv).

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / SCANPIX

Start-kapteinen er også glad for at laget er forsterket før kampen. I går ble det klart at 37 år gamle Steinar Pedersen vender hjem til Sørlandet.

Pedersen har spilt for Lillestrøm de siste sesongene, men er nå hjemme etter nesten fem år på Østlandet. Pedersen vil være spilleklar til søndagens kamp mot Bærum

– Det er kjempefint å få Steinar Pedersen hjem. Han er sørlending, og jeg har spilt sammen med ham tidligere i Start og i Strømsgodset, så jeg vet vi får en meget rutinert kar. Han er proff, og vi vil nyte godt av ham.

– Hvordan kan han bidra med sin erfaring?

– Han har spilt på et høyt nivå veldig lenge, og han kan bidra med en veldig god treningshverdag. Han er skikkelig seriøs, og en god spiller. Jeg forventer mye av ham, sier Andersen.