Hopp til innhold

Ingen 16.mai-fest på Viking stadion

– Det var en drittkamp av de sjeldne, sier Vikings André Danielsen etter 0-0-kampen mot Sogndal.

Viking spilte 0-0 mot Sogndal i Stavanger.

Laster innhold, vennligst vent..

Russen fikk ikke den festfotballen de håpet på. Kampen mot Sogndal endte 0-0, og det kan Viking være glade for.

–Det virket noe seigt og treigt. For all del, Sogndal gjorde det vanskelig for oss. Men vi fikk ikke gang på noe av det spillet vi har fått til her på stadion tidligere. Det er skuffende, bare å beklage, sier André Danielsen.

–Vi har en plan som vi ikke følger. Vi spilte mye langt mot to gode stoppere, og de vinner andreballene. Der svikter vi. Vi har vært gode på hjemmebane på aggressivt press, og vinner ballen høyt, men der er vi ikke i nærheten i dag, sier Danielsen.

Sogndal skulle gjerne tatt tre poeng

Sogndalstrener Erik Bakke var godt fornøyd med å ødelegge festen for hjemmepublikummet.

–Vi fikk ikke ødelagt den nok, sier Bakke. Det var små marginer, i stolpen, og den største sjansen i andre omgang. Vi har to arbeidshester på topp, og vi tok kampen. I dag er vi ikke fornøyd med ett poeng, sier Bakke.

Viking sliter

–VI sliter litt, så ærlige må vi være, sier Vikingtrener Kjell Jonevret.

–Noen spillere er litt ute av form, noen har dårlig selvtillit, og vi har høye krav til oss selv. Det skal både være kjekt å se på, men også effektiv fotball. Vi vil vinne kamper. Jeg synes det er veldig synd, først og fremst for guttene. For jeg vet at de kan bedre. Det er vanskelig, men det er ikke så mye vi kan gjøre med det, sier Jonevret. Han er likevel fornøyd med at Viking sitter igjen med et poeng, for det var ingen selvfølge på en svak dag.

Laster innhold, vennligst vent..