NRK Meny
Hunnedalsveien ved Øvstabø
Foto: Kjersti Hetland / NRK

TRAFIKK: Fylkesvei 45 Hunnedalen

Oppsummert

Trafikkinformasjon om fylkesvei 45, Hunnedalsveien.

 • Fikk kumlokk i fronten i tunnel

  Tunnelen mellom Oltedal var i ei kort stund stengt i dag etter melding om metall i veibanen. Dette metallet viste seg å være et kumlokk. En bil som traff kumlokket, fikk skader i fronten. Lokket er lagt på plass, og tunnelen er åpen igjen.

  Laster Twitter-innhold
 • Saueflokk langs europaveien

  Vær forsiktig på E39 ved avkjøringa til fylkesvei 45 og Hunnedalen, oppfordrer Statens vegvesen. En saueflokk oppholder seg i og langs veibanen.

  Laster Twitter-innhold
 • Hentet av luftambulansen

  To personer er lettere skadet i trafikkuhellet på Fv45 i Hunnedalen. I tillegg er en person hentet av luftambulansen og flydd til Stavanger Universitetssjukehus. Tilstanden er ukjent, men vedkommende var våken. Veien er stengt en kort periode til.

 • Bil av veien i Hunnedalen

  Et enslig kjøretøy med tre personer har kjørt ut av veien på Fv45 i Hunnedalen. To personer har kommet seg ut, mens den tredje personen fortsatt er inne i bilen. Tilstandene er uavklart. Nødetatene rykker ut.

 • Dårleg sikt i Hunnedalen

  Det er utfordrande køyretilhøve på fylkesveg 45 gjennom Hunnedalen nå i ettermiddag. Det bles mellom 15 og 20 meter pr. sekund klokka 14 og snøen gjer at det er dårleg sikt. Vegvesenet har foreløpig ikkje planar om å stenge vegen.

Rapport fra Øvstabø
Hunnedalsveien er nå åpen ved Øvstabø, men fortsatt stengt mellom Gravassryggen og fylkesgrensa til Vest-Agder. Dermed går det an å kjøre til Hunnedalen, men ikke til Sirdal.