NRK Meny
Fotoboks ved Byfjordtunnelen
Foto: Statens vegvesen

TRAFIKK: E39

Oppsummert

Trafikkmeldinger fra E39 i Rogaland.

 • Bilene fjernet

  Det er nå fri ferdsel på E39 motorveien etter trafikkulykken tidligere i ettermiddag. Bilbergere har nå fjernet de to bilene som var involvert, opplyser Statens vegvesen.

 • Ti bilførere fratatt førerkortet

  Politiet beslagla førerkortet til ti personer i en fartskontroll på E39 i Bjerkreim i ettermiddag. Kontrollen var i Saglandsbakken fra klokka 12.30 til 15.15. Høyeste fart som blei målt var 141 kilometer i timen i 80-sonen.

 • Bergingsbil på plass

  Bilene som var involvert i kollisjonen i nordgående retning på motorveien, er nå i ferd med å bli fjernet. Nå meldes det om lange køer på stedet.

  Trafikkuhell på motorveien
  Foto: Otto Voldsund / NRK
 • Lettere skadd

  En person fikk lettere skader i kollisjonen på E39 motorveien i ettermiddag. Ifølge politiet var to biler involvert. Det var snakk om en påkjørsel bakfra. Trafikken glir sakte forbi ulykkesstedet.

  Trafikkuhell motorveien
  Foto: Ragnar Christensen / NRK
 • Trafikkuhell på Motorveien

  Det har vært et trafikkuhell i nordgående retning på E39, mellom Forus vest og avkjørselen til Hinna. Politiet fikk melding om kollisjonen klokka 15.13. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Ifølge tips er det lange køer på stedet.

Torsdag var det store trafikkproblemer på E39 som følge av snøværet. Johan Mihle Laugaland rapporterte direkte på TV torsdag kveld.
Tungtrafikken har problemer på det glatte føret
E39 sørover i Rogaland