Tour des Fjords 2014

 • KRISTOFF NÆRMAR SEG TETGRUPPA:

  Då det står att om lag fire mil av Tour des Fjords tredje etappe ligg Alexander Kristoff to minutt bak leiinga. Det er eit brot på fire ryttarar som fører an, men gruppa Kristoff ligg i har nyleg henta inn to minutt på teten.

 • TREDJE ETAPPE I GANG:

  Klokka 13.45 kjørte rytterne over startstreken i tredje etappe av Tour des Fjords, som i dag går mellom Hjelmeland og Forsand.– Jeg skal prøve å beholde trøya, men det kan bli tøft, sa Alexander Kristoff til NRK like før start. Etter gårsdagens etappe leda han rittet.

 • VIS HENSYN:

  I forbindelse med sykkelrittet «Tour des Fjordes», som i dag går fra Eidfjord til Haugesund sentrum ber politiet bilister om å vise hensyn. Deler av rittet går på E134 mot Haugesund. Politi og vakthold vil dirigere trafikken. Rittet starter klokken 13.00.

 • RITT SPERRER SANDNES:

  På Søndag stenges Austråttbakken og Oalsgata. Grunnen er det internasjonale etapperittet i Tour des Fjords som beveger seg gjennom Sandnes en gang mellom 16.30 og 17.00. Det betyr at Sandnes blir mer eller mindre stengt på midten i en liten halvtime, opplyser Sandnesposten.