Teltet blåste bort på Ranglerock

...men festivalsjef håper arrangementet går i null.

Jaako & Jay

Jaako & Jay fra Finland spilte på fredag.

Foto: Borghild Ree Strand

Ranglerock Festivalen startet først som venners venner fest. I år ble festivalen arrangert for niende år på rad midt i Bryne sentrum.

Dårlig vær

Årets Ranglerock Festival som startet på torsdag 15. juli avsluttes i kveld og festivalsjef Omund Norheim har leid inn et stormsikkert telt for anledningen.

– Arrangementet foregår jo innendørs på Bryne Mølle, men vi har telt stående ute slik at folk kan gå ut å lufte seg. Torsdag blåste teltet bort, så nå har vi skaffet et nytt telt.

– Du er ikke redd det skal blåse bort også?

Neida, teltet er stormsikkert, så det skal ikke blåse bort, forsikrer Norheim. Han er også bassist i bandet Svenssen som spiller på Ranglerock Festivalen hvert år.

Erling Dagsland Ranglerock 2010

Bandet Svenssen står bak Ranglerock Festivalen, og spilte på Ranglerock for niende år på rad.

Foto: Erling Dagsland

Regner med å gå i null

Det dårlige været har likevel ikke påvirket årets billettsalg i stor grad og Norheim regner med å gå i null etter i kveld.

– Oppmøte var ikke det beste på torsdag. For oss var det en prøvedag, der vi testet ut med flere hardrock band på programmet enn vi har hatt tidligere. Det var omtrent 100 publikummere, så det var skuffende, sier Norheim.

– Men det var god stemning, legger han til.

Norheim forteller at det er mest folk fra Bryne som deltar på arrangementet, men at det også er en del tilreisende fra Stavanger, Sandes og Egersund.

Bodø-rapper laget fest på Bryne

Blant høydepunktene nevner Norheim Bodø-rapperen Joddski, også kjent som Jørg-1 fra Tungtvann, som spilte på fredag.

– Alle bandene har levert veldig bra, men jeg ble positivt overrasket over hvordan Joddski ble motatt. Det tok helt av, forteller Norheim.

Fredag og lørdag gikk ifølge festivalsjefen like bra som før, og så selv om de ikke har full oversikt på regnskapet enda, lover Norheim å feire 10-årsjubileum 14-16.juli neste år.

Joddski på Ranglerock

Joddski var i god form på torsdag.

Foto: Borghild Ree Strand

Flere nyheter fra Rogaland