Hopp til innhold

Smell i kneet for Samuelsen

Jone Samuelsen var en av tre norske som måtte byttes ut etter å ha fått en smell i torsdagens borteseier mot Bulgaria.

Samuelsen fikk smell i kneet
Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Jeg fikk en smell i utsiden av venstre kne mot Borussia Dortmund, og i dag fikk jeg en liten smell til på samme sted. Da var det greit å få inn noen friske bein, sa han etter å ha overlatt plassen til Per Ciljan Skjelbred det siste kvarteret.

Det norske EM-håpet lover så til de grader etter gårsdagens borteseier mot Bulgaria. I tillegg spilte Kroatia uavgjort 0-0 mot Aserbajdsjan, og dermed er Norge nå kun ett poeng bak Kroatia, som gjester Ullevaal på søndag.

Kan skaden leges på få dager?

Nå håper den tidligere vikingspilleren å rekke søndagens kamp mot Kroatia. Og røngtenbildene ser lovende ut.

– Ifølge bildene er det ikke fare for at skaden skal bli større. Det handler om å håndtere smertene, sier Samuelsen.

Han synes ikke det var noen lidelse å se avslutningen fra benken.

– Det gikk greit. Jeg satt rolig og koste meg, for det meste gikk vår vei. Ballene trillet inn til Ørjan (Nyland) hele tiden. Det var full kontroll, sa han etter kampen.

Tillit i startelleveren

Samuelsen var en av overraskelsene i laguttaket, der han spilte på plassen lagkaptein Skjelbred vanligvis har. NRKs fotballekspert tror Per-Mathias Høgmos vraking av Per Ciljan Skjelbred (27) tyder på at hans tid som kaptein er over.

– Det var litt fram og tilbake i dag, men jeg synes vi fortjente seieren til slutt. Det var godt og ikke minst viktig at vi vant, sa Samuelsen etter seieren over Bulgaria.