Ble angrepet med elektrosjokkpistol

De ansatte er redde etter at væpnede menn ranet Møllehagen restaurant på Bryne i går kveld. Gjerningsmennene er fortsatt på frifot.

Angrep på Møllehagen, Bryne

Daglig leder for Møllehagen, Alan Hikmat Yonan er redd etter det dramatiske angrepet.

Foto: Alexander Salte Hagenes / NRK

Politiet søker fortsatt etter to gjerningsmenn etter at maskerte personer skjøt etter ansatte på Møllehagen, på Bryne, i natt. Tre personer ble lettere skadet.

Angrep på Møllehagen, Bryne

Kjøkkenet bærer tydelig preg av angrepet.

Foto: Alexander Salte Hagenes / NRK

– Jeg snakket i telefonen, så hørte jeg det skjedde noe på kjøkkenet. Da jeg kom inn så jeg en av mine ansatte ligge på bakken. Gjerningspersonen kom mot meg. Han ville skade meg, sier daglig leder ved Møllehagen, Alan Hikmat Yonan.

Med en elpistol i hånden, jaget en av gjerningspersonene Hikmat Yonan, og skjøt han i magen. Han falt om på gulvet, gjerningspersonen løp ut av baren.

– Jeg ble veldig redd. I etterkant er jeg trist og overrasket. Det hadde ikke slått meg at dette kunne skje. Det virker som det er noen som vil ødelegge for oss, sier Hikmat Yonan.

Tre ansatte ble lettere skadet

– Det er uvanlig med så stygge saker på et lite sted som Bryne, det er i det hele tatt uvanlig i hele distriktet, sier lensmann i Time, Arild Oftedal.

Tre ansatte ved Møllehagen ble lettere skadet i angrepet.

– De tre som ble skadet i angrepet ble kjørt på legevakten. Politiet leter fortsatt etter gjerningsmennene, sier Oftedal.

Gjerningsmennene fikk ikke med seg noe fra Møllehagen, dermed er politiet usikre på motivet for angrepet.

– Vi er veldig interessert i tips fra Bryne sentrum i tidsrommet 22.00 til 23.30. Hvis publikum har sett folk til fots, eller biler i det tidsrommet, så kan det være til hjelp, sier Oftedal.

Angrep på Møllehagen, Bryne

Gjerningspersonene fikk ikke med seg noe fra Møllehagen.

Foto: Alexander Salte Hagenes / NRK

Flere nyheter fra Rogaland