Hopp til innhold

Ranet restaurant med elektrosjokkvåpen

Tre personer er lettere skadd etter at de ble angrepet med elektrosjokkvåpen ved Møllehagen restaurant på Bryne i Rogaland.

Møllehagen restaurant Bryne

Tre personer ble truet med elpistoler ved Møllehagen restaurant på Bryne torsdag kveld.

Foto: Ronny Hjertås

– To maskerte personer kom inn i restauranten med hvert sitt elektrosjokkvåpen like før stengetid, sier operasjonsleder Brit Randulff ved Sør-Vest politidistrikt til NRK.

Klokka 22.56 fikk politiet melding om det de kategoriserer som et brutalt ran. De ansatte ved Møllehagen restaurant på Bryne ble truet med el-pistoler, og angrepet med disse.

– To av dem ble slått, minst en av dem i hodet med våpenet, mens den tredje fikk elektrisk støt, sier Randulff til NTB.

De tre personene ble tatt med til legevakt, og skal ha sluppet fra angrepet med lettere skader.

Politiet tror det dreier seg om et ran.

– Vi har fått forklart at det virket som om de var ute etter penger og sprit, men vet ikke om det fikk med seg noe, sier Randulff.

Jakter gjerningspersoner og etterlyser tips

Politiet rykket ut med flere patruljer og søkte etter gjerningspersonene i Bryne sentrum og omegn i natt.

De beskrives som svartkledte, maskerte og hadde svarte klær, svarte treningssko og arbeidshansker. Politiet vet at hvertfall en av dem er en mann.

– Hvis noen har opplysninger om hendelsen eller kjenner til noen, bes de kontakte politiet med en gang. Vi har fått inn flere tips, men det er ikke gjort noen gjennombrudd i saken ennå. Et vitne har sett en mulig gjerningsperson løpe fra stedet. Vi foretar kontroller av personer i området og følger opp alle tips, sier Randulff.

Fredag morgen er fremdeles ingen pågrepet.