Hopp til innhold

Nyttårsnatta i Rogaland

Oppsummert

Både promillekjøring, uvettig rakettbruk og slåssing prega natt til 1. januar 2018.

 • Flere innbrudd i natt

  Både i Hillevåg og Hafrsfjord i Stavanger og Tananger i Sola var det innbrudd natt til 1. nyttårsdag. I Hafrsfjord flere er bærbare datamaskiner og en iPad stjålet. På Hommersåk i Sandnes er en 32-åring tatt etter innbrudd i et gatekjøkken.

  Laster Twitter-innhold
 • Funnet sovende bak rattet

  I Skudeneshavn på Karmøy fant politiet ved 03.30-tida en 19-åring som sov bak rattet i en bil. Politiet tror han har kjørt med promille. 19-åringen blei brakt til legevakta for å bli tatt blodprøve av.

 • Kvinne mistenkt for promillekjøring

  Ei kvinne i 20-åra mistenkes for promillekjøring etter en kollisjon i Heddeveien på Godeset i Stavanger ved 04-tida. Hun var tilsynelatende uskadd, men bilen måtte taues. Politiet har sikra blodprøve av kvinna, som heller ikke hadde gyldig førerkort.

  Kollisjonsskadd bil i Heddeveien på Godeset i Stavanger
  Foto: Heidi Karin Gilje Skog
 • Festbråk flere steder i fylket

  I Stavanger blei fem menn i 20-30-åra bortvist fra sentrum. I Sandnes blei en mann på 19 og én på 24 bortvist etter slåssing. En mann i 30-åra er arrestert for å ha slått vektere i Egersund. I Haugesund er en mann i 20-åra tatt etter slag og spark mot en annen mann.

 • 19-åring sparket bevisstløs

  På Jørpeland måtte en 19 år gammel mann hentes av ambulanse etter at han hadde blitt sparka bevisstløs av en annen mann. Gjerningsmannen meldte seg seinere for politiet. Episoden skjede ved 02-tida.