NRK Meny

Mann savnet i Fotlandsvatnet

 • PAUSE I LETEAKSJON ETTER FISKER:

  Politiet vurderer fortløpende om de skal gjenoppta søket etter den trolig omkomne hobbyfiskeren Sverre Aune i Egersund. 39-åringen har vært savna siden torsdag i sist uke, da han dro ut med båt på Fotlandsvatnet for å fiske laks.Kraftig vannføring har gjort letearbeidet vanskelig.

 • ELVEREDNINGSGRUPPE HJELPER TIL:

  Nå i morgontimane startar leiteaksjonen etter 39 år gamle Sverre Aune frå Bryne opp att i Eigersund. Politi og frivillig leitemannskap skal på tredje dagen saumfara Fotlandsvatnet og Tengselva for å sjå om dei finn den truleg omkomne hobbyfiskaren. I tillegg til om lag 30 frivillige kjem også Agder Røde Kors si elveredningsgruppe, for å hjelpa til med dagens søk.

 • NAMN PÅ FISKAR FRIGITT:

  Jærbuen, som truleg har omkome i Fotlandsvatnet eller Tengselva, er 39 år gamle Sverre Aune frå Bryne. Han skal etter det NRK kjenner til vera ein erfaren fiskar. Leitemannskap held fram søket i dag, og prøver å få ned undervasskamera.

 • TAR OPP ATT SØK ETTER FISKAR:

  Klokka ni vil politi og frivillig leitemannskap på ny gå i gang med søket etter den antatt omkomne jærbuen i 30-åra, som er sakna etter laksefiske i området Tengselva og Fotlandsvatnet i Eigersund.

 • BÅT OG PERSON SAVNET I EIGERSUND:

  Hoverdredningssentralen i Sør-Rogaland (HRS) søker for øyeblikket etter en båt og en person i Fotlandsvatnet i Eigersund. HRS sier til at det dreier seg om en mannsperson som har vært ute på fisketur. Det er usikkert når vedkommende har dratt ut på fisketuren og hvor lenge han har vært savnet. Les mer her.