Letemannskap i Eigersund
Foto: Mathias Oppedal

Leteaksjon i Eigersund

Oppsummert

Politiet og over 40 frivillige har lett i sjøen i Eigersund etter en 46 år gammel mann fra Romania. Det var venner som meldte ham savnet. Mandag ettermiddag ble det funnet en foreløpig uidentifisert mann i sjøen i søksområdet.

 • Død mann funnet i sjøen i Egersund

  Politiet har gjort et funn i forbindelse med søket etter en 46 år gammel rumensk mann i Egersund, ifølge Aftenbladet. En person er funnet i sjøen ved anlegget til bedriften Fonn Egersund. Det er foreløpig uvisst om det er den savnede som er funnet.

 • Død person funnet i Egersund

  Politiet har funnet en person i sjøen rett ut av anlegget til Fonn Egersund, ifølge Aftenbladet. En rumensk mann (46) ble sist sett lørdag kveld, og søndag begynte søket etter ham. Politiet har ikke bekreftet at det er den savnede som er funnet.

 • Avsluttar søk etter sakna mann

  Politiet har no avslutta søket etter den sakna mannen i Eigersund utan resultat. – Me vil gjera nye søk i morgon. Då vil me også vurdera om saka endrar status til søk etter antatt død person, seier operasjonsleiar Olaug Bjørnsen.

 • Var rusa då han forsvann

  Den sakna rumenaren skal ha vore rusa då han forsvann, seier innsatsleiar på staden, Torleif Paulsen. Frivillige og politiet søker no i eit avgrensa område på sjøen kring fiskemottaket til Fonn Egersund. Det er klar sjø og gode søkeforhold.