Tror knivstikking kan være uhell – siktet mann løslatt

En kvinne ligger lørdag på Haugesund sjukehus med knivskader: Mannen som var siktet for knivstikking, er sjekket ut av saken.

Knivstikking i Kopervik

Lørdag ettermiddag lå den skadde kvinnen fremdeles på sykehus, men politiet har løslatt mannen de mistenkte for å stå bak.

Foto: Kristian Eidesvik

Politiet fikk melding om hendelsen i Kopervik på Karmøy ved 20.30-tiden fredag kveld. Det var en kvinne som var skadd og ble brakt til sykehus.

Politiet mistenkte en mann for å stå bak.

Han ble arrestert, og kvinnen ble lagt inn på Haugesund sjukehus. Lørdag formiddag, da ingen av de to fremdeles var avhørt, var politiet sikre på at kvinnen hadde knivskader.

– Han har ikke noe med skadene å gjøre

– Hun har i natt fått behandling på Haugesund sjukehus. Hun er ikke livstruende skadd, men ligger fremdeles på sykehuset, sa operasjonsleder i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, Norunn Byrknes, ved 07.30-tiden lørdag.

Ved 13.30-tiden var politiet fremdeles sikre på at skadene kvinnen har, stammer fra en kniv, men de tror ikke lenger at mannen står bak.

– Mannen som først var mistenkt er nå sjekket ut av saken og løslatt. Han har ikke hatt noe med knivskadene å gjøre, fastslår Byrknes lørdag ettermiddag.

Kan være et uhell

Politiet er fortsatt usikre på hendelsesforløpet, og kan ikke se bort fra at kvinnen har skadet seg ved et uhell, sier operasjonslederen. Kvinnen og mannen kjenner hverandre, og Byrknes omtaler de to som «gode venner».

Skadene oppsto i kvinnens egen bolig.

Haugesund sjukehus har ingen opplysninger om kvinnens skadetilstand, men ifølge politiet lå hun klokken 13.30 fremdeles på sykehuset.