Hopp til innhold

– Bieber var tvers gjennom veldig hyggelig

Tirsdag ville Justin Bieber kjøre motocross. Fredrik Ingebrigtsen fikk oppdraget med å legge til rette og henge med superstjernen.

Justin Bieber

Justin Bieber brukte tirsdagen på å kjøre motocross på Jæren. – Han var vanvittig hyggelig! sier innehaveren av motocross-butikken Allsupermoto, Fredrik Ingebrigtsen.

Foto: Fredrik Ingebrigtsen / privat

– Jeg hadde egentlig ikke fortjent dette, for jeg er ikke superfan på noe vis, sier Fredrik Ingebrigtsen.

Han driver motocrossbutikken Allsupermoto på Forus i Stavanger og ble tirsdag ettermiddag oppringt fra et USA-nummer.

– Stemmer det at du driver med motocross og utleie? Justin Bieber vil kjøre om 45 minutter, sa stemmen i telefonen, sier Ingebrigtsen til NRK.

Koste seg på Jæren

Og deretter gikk startskuddet for en ettermiddag Ingebrigtsen sent vil glemme. De kastet sykler og utstyr inn i bilene og la seg på hjul sørover til en motocrossbanen på Vigrestad på Jæren. En av verdens aller største stjerner har akkurat landet på Sola lufthavn og er på vei.

Tok magadrag av jærlufta

Vel framme dukket det etter hvert opp fire SUV-er i horisonten på det flate jærlandskapet. Bilene stoppet og superstjernen Justin Bieber med 88 millioner følgere på Instagram, hoppet opp på taket på bilen for å ta noen magadrag av jærlufta.

– Så kom han bort og takket meg minst fem ganger: «Jeg er supergira for å kjøre motocross». Han var vanvittig hyggelig!

Justin Bieber

Seline Årdal Nesvik (10) har ikke billetter til kveldens konsert, men er nok ganske fornøyd likevel siden Justin Bieber dukket opp på motocross-banen rett ved huset hennes.

Foto: Fredrik Ingebrigtsen / privat

Ingebrigtsen fikk streng beskjed av vaktene om å ikke ta noen bilder av Bieber, men det brydde ikke stjernen selv seg om.

– Han hadde ikke noe problem med at vi tok bilder. Og etter kjøringen sa han igjen tusen takk mange ganger.

Ingebrigtsen sitter i det hele tatt igjen med et godt inntrykk av Justin Bieber.

– Jeg liker han mye mer nå enn før. Han var tvers gjennom veldig hyggelig og energisk. Da han klappet meg på skulderen, gikk det opp for meg: Faen, han er jo en kjendis!

Justin Bieber

Vaktene sa nei, men Justin Bieber brydde seg ikke om at Fredrik Ingebrigtsen tok bilder.

Foto: Fredrik Ingebrigtsen / privat

Imponert over beliebers

Like fort som han kom, forsvart Justin Bieber igjen i horisonten. Da stiftet Ingebrigtsen for alvor bekjentskap med fansen til superstjernen: Beliebers.

– Jeg er helt imponert hva Beliebers klarer å finne ut. Ti minutter etter at han var dratt, var folk på plass og lusket i det høye gresset ved motocrossbanen.

Bieber glemte også skoene sine. Ingebrigtsen, som da allerede hadde publisert hyppig om sitt spesielle møte på sosiale medier, fikk raskt bud på 15.000 kroner på skoene, og fikk nyss i at blodfansen glatt vil betale langt mer.

– Men jeg ga beskjed til Bieber, og han ville ha skoene tilbake.

Justin Bieber kjører motocross

Her kjører superstjernen motocross på Jæren.

Foto: Fredrik Ingebrigtsen / privat

Ingebrigtsen dro derfor til stedet superstjernen oppholdt seg i Stavanger, tett forfulgt av Beliebers – både til fots og i biler. Bieber fikk skoene sine, og Ingebrigtsen og kompisene fikk VIP-billetter til kveldens konsert på Forus travbane.

– Så får vi se hvor kvelden tar oss!