Hopp til innhold

Jarand (13) måtte trøstes av Justin Biebers vakt - nå får han gå på konsert

Jarand Karlsen (13) fra Bryne brast i gråt da han ikke fikk treffe sitt store idol Justin Bieber. Da fikk han trøst av vakten til superstjernen, som også skaffet ham billetter.

Jarand får trøst av Bieber-vakt

Jarand Karlsen fra Bryne får trøst av en av vaktene til Justin Bieber utenfor huset der superstjernen bor på Eiganes i Stavanger. Mor Margareth Karlsen er også med.

Foto: Cecilie Berntsen Jåsund / NRK

– Jeg har veldig lyst til å gå på konsert, for jeg har aldri sett ham i hele mitt liv!

Og det kan være at Jarand Karlsen (13) fra Bryne får sin store drøm oppfylt. Det begynte kjipt, men endte godt for 13-åringen i dag.

Jarand hadde som så mange andre Justin Bieber-fans, samlet seg utenfor huset til Bjørn Maaseide på Eiganes i Stavanger. Det var her, ifølge Aftenbladet, at Bieber bodde i forkant av onsdagens konsert på Forus travbane.

Nå har han ordna seg gratisbillett

Det fasjonable murhuset er sikret av et par vakter. Jarand gikk etter hvert bort til han ene:

– «Can I see Justin Bieber?» spurte Jarand.

Vakten sa nei.

– Så da begynte jeg å grine litt, men da sa vakten «Don`t be sad» og sa at vi kanskje får gratisbilletter til konserten.

Bieber-fans på Eiganes

Onsdag ettermiddag har en rekke ungdommer samlet seg utenfor huset til Bjørn Maaseide på Eiganes i Stavanger, hvor Justin Bieber har overnattet.

Foto: Cecilie Berntsen Jåsund / NRK

Jarand karakteriserer seg selv som «superfan» og har både bøker og tannbørster med Bieber på.

– Men jeg har ikke dyne og sånt altså!

Det var ventet 30.000 mennesker til konserten på Forus travbane, som ligger midt mellom Stavanger og Sandnes, onsdag kveld.

Holdt løftet

NRK får bekreftet onsdag ettermiddag at vakten har holdt løftet.

– Har snakket med vakten. Billettene kan hentes. Jarand er kjempefornøyd, skriver mor Margareth Karlsen i en tekstmelding til NRK i 19-tiden.