Lasse Pallesen
Karrieren startet på kjøkkenet til hotell Residence i hjembyen Sandnes for femten år siden, i oppvasken til daværende kjøkkensjef Lasse Pallesen.
- Vi tok ikke inn ufaglærte i starten. Men han maste sånn at vi til slutt tok han inn. Han virket som han hadde bestemt seg da han var liten for å bli kokk, sier Lasse Pallesen.
I dag er VM-kokken matkonsulent i Statoil. Og dagens tema i lunsjen der var opplagt. Kantinematen i Statoil er en mesterkokk verdig, men spørsmålet er jo om selskapet vil få beholde verdenmesteren.
- Jeg tror ikke han forsvinner med det første. Vi holder på med noen spennende kantine-prosjekter og utvikler kantinen i litt annen retning enn vi har i dag. Jeg tror han blir en stund til, sier Jan Inge Hustveit, kantineleder i Statoil.
-Dette betyr mye for Rogaland og for hele landet. Jeg tror ikke vi er klar over hvor mye det betyr, avslutter Lasse Pallesen.