Hopp til innhold

Enda en ekstra avskjed

– Vi trodde vi trengte et halvt år for å få solgt billettene til avskjedskonserten, sier Jan Ove Ottesen i Kaisers.

Kaizers Orchestra

Nå er det klart at det blir en fjerde avskjedskonsert for Kaizers. Den går av stabelen lørdag 7. september. Billettsalget til denne konserten starter tirsdag.

Foto: Andersen, Aleksander / Scanpix

Da billettene til Kaizers avskjedskonsert i september ble lagt ut fredag morgen, ble de solgt ut på seks minutter.

To nye konserter i dagene før den opprinnelige avskjeden ble også raskt utsolgt den samme dagen.

Nå er det klart at det blir en fjerde avskjedskonsert for bandet. Den går av stabelen lørdag 7. september. Billettsalget til denne konserten starter tirsdag.

Konsertene som ble solgt ut før helgen arrangeres 12, 13 og 14. september i Oilers-hallen som har plass til rundt 5 500 tilskuere.

– Har aldri hatt større moment enn dette her

Kaizers har gjort det klart at avslutningskonsertene i Stavanger blir siste sjanse til å se til å se rockefenomenet live én siste gang, før oljefatene stilner.

Kaizers Orchestra

Kaizers har gjort det klart at avslutningskonsertene i Stavanger blir siste sjanse til å se til å se rockefenomenet live én siste gang, før oljefatene stilner.

Foto: Paal Audestad / NRK

– Hvis vi skal gi oss mens vi er på topp, så virker det som om stjernene er i posisjon nå. Jeg tror aldri vi har hatt noe større moment enn dette her. Det er typisk at hvis du har suksess og du skal gi deg, så selger du enda flere billetter, sier bandets frontfigur Jan Ove Ottesen til NRK.

De siste ukene har Kaizers i tillegg til å selge ut Oilers-hallen tre ganger, også spilt utsolgte konserter i Oslo Konserthus, Loen på Nærbø og sammen med Stavanger symfoniorkester hatt suksess i det nye konserthuset i Stavanger.

– Det har vært ganske spesielt. Vi hadde en god ferie i desember og inn i januar der det ikke var noen ting og folk var spredt over hele planeten. Så var det rett i øvinger og forberedelser, siden har det gått slag i slag. Det har vært hektisk, men veldig kjekt, sier Ottesen.

– Måtte justere planene

Jan Ove Ottesen sier bandet ikke så for seg et så voldsomt billettsalg foran avskjedskonserten.

Les også: Kaizers aller siste konsert er satt

– Vi hadde jo håpet, og regnet med, at vi skulle selge ut den første konserten. Hvis den gjorde det, så kunne vi kanskje gjøre en ekstrakonsert. Vi så for oss at vi hadde god tid, et halvt år, på å selge disse billettene, men vi trengte bare en dag. så vi må oppjustere planene lite grann, sier Ottesen