Hopp til innhold

Kaizers aller siste konsert er satt

Kaizers Orchestra vil spille sin aller siste konsert i september, på hjemmebane i Oilershallen i Stavanger.

Kaizer Orchestra og Stavanger symfoniorkester i Stavanger Konserthus.

Kaizers Orchestra har en eventyrlig karriere bak seg, og har nå varslet en pause.

Lørdag 14. september kan bli historiens siste Kaizers-konsert. Orkesteret byr på en siste dans i Oilershallen i Stavanger.

– Jeg gruer meg, og jeg gleder meg til den siste konserten med disse gutta. Vi har gått gjennom krigen sammen og knyttet noen ubrytelige bond. Det kommer til å bli både latter og tårer på scenen og i salen denne kvelden, sier Janove Ottesen.

Hallen har plass til 6000 mennesker, og billettsalget starter imorgen klokken 09:00.

Kanskje aller siste konsert

Kaizers har tidligere annonsert at de tar pause når de er ferdige med å turnere med albumet «Violeta Violeta III».

I en pressemelding skriver bandet at avslutningskonserten lørdag 14. september i Oilershallen i Stavanger blir siste sjanse til å se til å se rockefenomenet live én siste gang, før oljefatene stilner. Kanskje ikke for godt, men i alle fall for en stund.

Etter 12 år, åtte album og nærmere 1000 konserter er det altså slutt for denne gangen, for bandet som har gitt hele Europa Omparockesjokk i over et tiår.

Kaizers Orchestra lover en eksepsjonell aften og inviterer sine trofaste venner til en uforglemmelig avslutningsfest, og en storveis oppsummering av en ekstraordinær karriere.

Video Snikkikk på "Sonny"

VIDEO: Snikkikk på 'Sonny'.

Tre konserter i Stavanger konserthus

– Det er seks kapteiner på denne Kaizerskuta som nå skal senkes med flagget til topps, og alle blir med ned, sier Ottesen.

Men før bandet legger mikrofonen på hylla, skal de fortsette å underholde et sultent Stavangerpublikum. I dag starter et tre dagers maraton i Stavanger konserthus, hvor Kaizers Orchestra spiller sammen med Stavanger symfoniorkester.

Video Statoilkonsert

VIDEO: Konsert med Janove Ottesen og Stavanger symfoniorkester.