NRK Meny
Normal

Solgte ut både konsert og ekstrakonsert på noen timer

De første 5500 billettene ble revet bort på seks minutter. Nå har Kaizers satt opp en tredje ekstrakonsert.

Kaizers Orchestra

Det tok seks minutter før billettene til Kaizers Orchestras konsert i Oilers Arena i Stavanger ble utsolgt fredag morgen.

Foto: Paal Audestad / NRK

Det tok seks minutter før billettene til Kaizers Orchestras konsert i Oilers Arena i Stavanger i september ble utsolgt fredag morgen.

Billettene til bandets siste konsert ble lagt ut for salg i dag klokka ni, og seks minutter over var det ikke lenger mulig å kjøpe billetter.

5500 billetter ble solgt til konserten 14. september. Deretter satte arrangørene opp ekstrakonsert fredag 13. september. Etter noen få timer var også ekstrakonserten solgt ut, og det ble satt opp enda en konsert torsdag 12. september.

Les også: Kaizers aller siste konsert er satt

Les også: Kaizers i symfoniens år

Kaizer Orchestra og Stavanger symfoniorkester i Stavanger Konserthus.

KAIZERS-070213-RO-190253-SI

– Siste sjanse

Konserten i Oilers Arena er presentert som Kaizers avskjedskonsert.

I en pressemelding skriver bandet at avslutningskonserten lørdag 14. september i Oilershallen i Stavanger blir siste sjanse til å se til å se rockefenomenet live én siste gang, før oljefatene stilner. Kanskje ikke for godt, men i alle fall for en stund.

– Jeg gruer meg, og jeg gleder meg til den siste konserten med disse gutta. Vi har gått gjennom krigen sammen og knyttet noen ubrytelige bond. Det kommer til å bli både latter og tårer på scenen og i salen denne kvelden, sier Janove Ottesen.

– Ikke overraskende

Musikkjournalist i Dagsavisen, Geir Rakvaag, mener det ikke er overraskende at Kaizers har solgt 11.000 billetter på få timer.

– Stavanger er Kaizers hjemmebane. Bandet har spilt i Oslo Spektrum og har et stort og hengivent publikum, sier Rakvaag.

Musikkjournalisten synes det er naturlig at Kaizers velger innendørskonserter framfor fotballstadion.

– Kaizers passer nok best på arenaer som ikke er altfor store, mener han.