Tror de Lanlay er tilbake på trening i morgen

Yann-Erik de Lanlay ble fraktet til sykehus etter et anfall under Oilersfinalen i går. Det går bra med ham, forsikrer Viking.

Vikingtrening tirsdag 15. april 2014

Dagens Vikingtrening var uten de Lanlay.

Foto: Ole Andreas Bø / NRK

Yann-Erik de Lanlay

Yann-Erik de Lanlay.

Foto: Skibstad, Kent / NTB scanpix

– Han fikk et lite anfall under hockeykampen som tilskuer. Det var dramatisk når det skjedde, men det går bra med ham. Han har hatt lignende andall tidligere og er under utredning for dem, sier medisinsk ansvarlig i Viking, Halvard Øen Grova.

Den 21 år gamle Vikingprofilen måtte overnatte på sykehus etter at han kollapset under NM-finalen i hockey mellom Stavanger Oilers og Vålerenga i går.

Trolig på trening i morgen

– Det går bra med ham nå og han kommer hjem i dag. Mest sannsynlig er han tilbake i Viking i morgen. Han må få tid til å hvile og sove ut. Vi får se om han trener i morgen. mest sannsynlig gjør han nok det, sier Øen Grova.

Det er fremdeles utsikkert på de Lanlay er klar til kampen mot FK Haugesund på mandag, andre påskedag. Det skal det medisinske apparatet i Viking vurdere etterhvert.

– Slike anfall har ikke tidligere hatt noen konsekvenser for hans fotballtreninger eller kamper. Det har ikke skjedd når han har vært i fysisk aktivitet, sier Øen Grova.

Halvard Øen Grova, medisinsk ansvarlig i Viking tror Yann-Erik de Lanlay er tilbake på trening i morgen.

VIDEO: Halvard Øen Grova, medisinsk ansvarlig i Viking tror Yann-Erik de Lanlay er tilbake på trening i morgen.