Hopp til innhold

Brann i bolig

 • Søk etter beboer etter husbrann i Bamble avsluttet

  Bevæpnet politi har natt til mandag søkt etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark, uten hell. Brannårsaken er fortsatt ikke kjent.

  – Aktivt søk etter beboer er avsluttet, skriver Sørøst politidistrikt på X (tidligere Twitter) ved 2.30-tiden natt til mandag.

  Bevæpnet politi og hundepatrulje søkte etter beboeren etter at en enebolig tok fyr søndag kveld. Boligen betegnes som totalskadd. I meldingen skriver politiet at brannvesenet fortsatt er på stedet for kontroll og etterslukking.

  Politiet meldte om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag. Det var en nabo som varslet nødetatene om brannen. Den samme naboen fortalte politiet at beboeren ble observert utendørs, noe som gjorde at bevæpnet politiet begynte å søke med hundepatrulje.

  (NTB)

 • Full fyr i bolig i Hjartdal

  Sør-Øst politidistrikt skriver på X/Twitter at nødetatene har rykket ut til melding om en boligbrann i Hjartdal kommune i Telemark. Det skal ifølge dem være full fyr i huset, men det skal ikke være fare for spredning til andre bygg eller gjenstander.

  To personer er registrert på adressen. Disse skal ifølge politiet ha kommet seg ut av bygget.

 • Ukjent brannårsak

  Politiet jobber med å finne brannårsaken i leiligheten på Krunemyr i Sandnes. Beboerne er bortreist og det er uklart hva som har forårsaket røykutviklingen.