– Ingen selger flere billetter enn Mods

Konserten på Viking stadion i juni er trolig allerede utsolgt. Ved 14-tiden onsdag ettermiddag var det bare 900 av 23 000 billetter som ikke var solgt.

Mods på Viking Stadion

Billettsalget til Mods-konserten på Viking stadion i juni 2017 startet klokken ni onsdag morgen. Denne gangen ser det ut til at de aller fleste billettene ble solgt ut på en dag. Bildet er fra den forrige gjenforeningskonserten i 2012.

Foto: Erik Waage / NRK

– Vi hadde vel 23 000 billetter forrige gang og. Det gikk veldig bra den gangen, men det tok et par uker før alle var solgt.

Det sier Arne Svare i Stageway. Han sammenligner billettsalget onsdag med salget til den første gjenforeningskonserten for fem år siden.

Les også: Mods med ny gjenforening på Viking stadion

Billettsalget til Mods-konserten på Viking stadion i juni 2017 startet klokken ni onsdag morgen. Denne gangen ser det ut til at de aller fleste billettene ble solgt ut på en dag.

Arne Svare

Arne Svare i Stageway mener ingen andre norske band kunne solgt like mange billetter som Mods.

Foto: Nilsen Frode / Scanpix

Mer påpasselige

Stageway mener at billettsalget denne gangen overgår det meste. Svare forklarer suget etter Mods i Stavanger på denne måten:

– Nå tror jeg det enorme suget skyldes at det var en fantastisk konsert på stadion i 2012. Det var veldig mange som ikke fikk billett, som ikke hoppet på toget i tide. Nå er folk litt mer påpasselige, mener Svare.

Ingen andre selger så mye

Billettsalget så langt viser at det kommer folk fra hele Norge for å få med seg Mods-konserten. Svare ser ingen andre norske band som kunne solgt like mange konsertbilletter.

– Vi har jo blant annet solgt billetter til AHA sine avskjedskonserter, men ingen har solgt så mange billetter så fort.

Hensynet til gressmatten på Viking-stadion gjør at det er praktisk vanskelig å sette opp mer enn en konsert, på tross av det voldsomme billettsalget.