Fikk Snoop Dogg - drømmer om Eminem og Dr. Dre

Konsertarrangør Tore Arholm Tobiassen satser på å få flere hiphop-stjerner til Stavanger.

Snoop Dogg, Benedicte Izabell Ekeland og Tore Arholm Tobiassen

Snoop Dogg sammen med samboer til Tore Arholm Tobiassen, Benedicte Izabell Ekeland Johnsen og Tobiassen.

Foto: Privat

Rundt 6500 personer fikk med seg konserten til den amerikanske artisten Snoop Dogg i Stavanger torsdag kveld. Konserten fikk lunken anmeldelse i media med terning tre i Stavanger Aftenblad.

- Jeg fikk bakoversveis av det terningkastet. Konserten var helt fantastisk. Jeg tror ikke anmelderen har vært på mange hiphop-konserter. Dette er det kuleste jeg har gjort. Det var en elektrisk stemning da jeg gikk gjennom publikum, sier konsertarrangør Tore Arholm Tobiassen.

Broren til Tobiassen skal ha vært så fornøyd at han ikke drakk en av de ti ølene han hadde med seg. Men det var andre som brukte rusmidler. Politiet fant hasj hasj på 15 forskjellige steder på konsertstedet i Bjergsted.

- Det synes jeg ikke var mye. Jeg er veldig fornøyd med at det var så lite. Jeg er sikker på at det er langt mer rusmidler på en vanlig kveld ute på byen enn det var her. Det var ingen ting der vi hadde publikum under 18 år, sier Tobiassen.

Tobiassen har jobbet med å få Snoop Dogg til Stavanger i flere år. Snoop Dogg er en av de største hiphoperne i verden, og har holdt på i over 20 år. Allerede kl.10 var det publikummere på plass i Bjergsted.

- Han har en bredde som gjør at han treffer mange leire.

Les også: På vei til Norge, stoppet i Nederland

Nå har Tobiassen fått inspirasjonen til å satse på å få nye hiphop-stjerner til Stavanger.

- Drømmen er å få Eminem og Dr. Dre. Men de er dyre, sier Tobiassen.

- Hva med å få Snoop Dogg tilbake?

- Det er absolutt en mulighet, men det går nok en stund til neste gang.