Hopp til innhold

Knips, lek og del Piip-Show!

Hva skjer på fuglebrettet? Hva sier fuglene til hverandre? Del dine fuglebilder og Piip-Show-opplevelser – og bruk emneknaggen #nrkpiip!

Vi mennesker er kikkere. Noen ganger er til og med vi fuglekikkere. Vis oss hva du ser i fuglenes verden.

Knips det du ser i din egen hage eller på skjermen og del det på Instagram og Twitter!

Hva sier fuglene?

Gi gjerne småfuglene stemmer. Du for eksempel bruke Instagram på mobilen din til filme videoen under eller du kan spole tilbake i direktesendinga. Samtidig kan «dubbe» stemmer og replikker til fuglene!

Ser på på Piip-Show med smartelefon kan du ta skjermbilder ved å klikke på hjemknappen og powerknappen samtidig. Deretter kan du legge på tekst ved hjelp av ulike bilde-apper og legge dine «Internet Memes» ut på Instagram og Twitter!

VIKTIG: NRK gir deg tillatelse til leke med og spre bildene på sosiale medier så lenge du gir dem emneknaggen #nrkpiip og samtidig tillater at NRK bruker bildene. Bildene har Creative Commons-lisens og kan ikke brukes kommersielt.

Ditt bilde i fuglenes kaffebar?

Deler du andre bilder med emneknaggen #nrkpiip må du selv ha tatt bildene og eie rettighetene. NRK vil svært gjerne bruke og dele videre bilder og videoer merket med denne emneknaggen, blant annet på nettsidene våre og på skjermen i kaffebaren.

Du kan også dele bilder på Facebook tagget med #nrkpiip eller du kan sende oss dine bilder og videoer til piipshow@nrk.no.

En kjernebiter har tatt plass i Piip-Show sin kaffebar. Og han er tydeligvis ikke ute etter å sjekke opp de små grønnfinkene.

WHAT DOES THE HAWFINCH SAY? Har du forslag til hva kjernebiteren sier til grønnfinkene? Eller hva de sier til ham? Del dine replikkforslag på Twitter og Instagram merket med #NRKpiip.

#nrkpiip-bilder på Instagram

Laster innhold, vennligst vent..