NRK Meny
Normal

Voldsofferet fra Jessheim våknet fra koma

Mannen i 50-årene har ligget i koma siden 18. januar etter et angrep fra en yngre mann i familien.

Jessheim vold

Ved 11-tiden lørdag formiddag 18. januar, fikk politiet på Romerike melding om at flere personer var skadet i en enebolig i et boligfelt i Jessheim sentrum.

Foto: Peter von Tangen-Jordan / NRK

Politiet ble orientert om mannens tilstand av sykehuset tildigere i dag.

– Han er våknet opp fra koma. Han vil overleve. Det er det vi vet. Hvordan tilstanden hans ellers er, er for tidlig å si akkurat nå, men han vil greie seg, sier Terje Didriksen, politioverbetjent ved Ullensaker lensmannskontor.

Politiet vet ikke når de kan få avhørt mannen.

– Det er for tidlig å si akkurat nå. Han må få komme seg litt til hektene først.

Vold mot familien

En mann i 20-årene gikk til angrep på familien i en enebolig på Jessheim lørdag formiddag 18. januar. En mann i 50-årene ble alvorlig skadet og sendt til Ullevål sykehus med ambulansehelikopter. En kvinne i 40-årene og en jente i tenårene var i samme hus og ble lagt inn på Ullevål med lettere skader.

– Mannen som nå er siktet for drapsforsøk på de tre, var bosatt i samme hus som dem, og det er et slektskapsforhold mellom de 4, sier Terje Didriksen.

Mannen som er siktet for drapsforsøk på familien, lå til observasjon på Ahus det første døgnet etter ugjerningen. Han har sittet i varetekt siden det.

Lensmannskontoret på Jessheim driver fortsatt med etterforsking i saken.

Laster Twitter-innhold
Jessheim skadd

– Vi fikk melding om en alvorlig voldshendelse i en familie på Jessheim. Patruljen kom frem og fant en person alvorlig skadd, og to personer noe mindre skadd, sa Morten Huse, lensmann på Jessheim, denne lørdagen.

Foto: Peter von Tangen-Jordan / NRK