NRK Meny
Normal

- Ikke på vårt beste

Sarpsborg 08 sløste med sjansene i søndagens kamp mot nyopprykkede Follo. Dermed endte det 0-0.

Roar Johansen

Roar Johansen er klar på at Sarpsbor 08 kan bedre enn de presterte mot Follo.

Foto: Sondre Gjeldnes / NRK

Hjemmelaget spilte til tider god fotball og skapte også seks store målsjanser.

Follo derimot hang med i åpningsminuttene, men mot slutten handlet det mest om å holde nullen.

– Det er en kamp hvor vi ikke er på vårt beste. Vi sliter mye i første omgang, og slår for mye langt. Vi ble enige om å bruke bakrom før kampen, men vi ender opp med å bruke nesten bare bakrommet, sier Sarpsborg-trener Roar Johansen.

LES OGSÅ:

– Spillerne er gode nok

Sarpsborg sliter med skader, og blant andre Øyvind Hoås og Michael Røn var uaktuelle til dagens kamp.

– Jeg tror ikke det betydde så mye at vi har noen spillere ute med skade. Spillerne utpå der i dag er mer enn gode nok til å avgjøre kamper, konstaterer treneren.

Sarpsborg produserte seks store målsjanser i løpet av kampen, men sløste med sjansene mot et Follo-lag som var fornøyde med ett poeng.

LES OGSÅ:

– Må tørre mer

– Vi presterer under middels, men vi er fornøyde med ett poeng. Vi spiller ingen festfotball, men ett poeng borte mot Sarpsborg er ett godt resultat for oss, mener Follo-trener Hans Erik Eriksen.

Det er ikke så mange som holder nullen på Sarpsborg stadion, så det er veldig positivt. Nå må vi fokusere på å tørre mer og by på oss selv, følger Eriksen opp.

LES: Tilskuerkapasiteten nesten doblet

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Varetektsfengslet for drapsforsøk

    Den antatte knivstikkeren på Krapfoss fra fredag er siktet for drapsforsøk. Han ble varetektsfengslet for to uker i går ettermiddag på grunn av faren for bevisforspillelse, bekrefter politiadvokat Anette Steen. Det er så langt ikke kjent om kjennelsen blir anket. Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører.

    Knivstikking i Moss
    Foto: Odd Skjerdal/NRK
  • Buss mot fotgjenger

    Trafikken går igjen som normalt etter at en fotgjenger ble påkjørt av en buss ved Valaskjold bru i Sarpsborg. Det melder politiet på Twitter. De forteller at fotgjengeren er tatt hånd om av ambulansepersonell.