To nye spillere til Moss FK

Kenneth Divita Jensen og René Elshaug har signert for de gulsorte.

Kenneth Divita Jensen, Moss FK

Kenneth Divita Jensen har erfaring fra eliteserien og 1. divisjon. Nå skal han spille for Moss.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Begge spillerne har vært på prøvespill i Moss i lang tid. Divita Jensen har skrevet under en avtale som binder ham til klubben frem til sommeren. Han har tidligere spilt for både Hønefoss og Ull/Kisa.

René Elshaug har tidligere spilt i Drøbak og Nesodden.

– René styrker oss offensivt og vil med sin fysikk og tempo komplementere oss i den fasen av spillet. Han har gode holdninger og vi er sikre på at han vil passe veldig godt inn i laget, sier sportslig leder i MFK, Fredrik Scheinert til Moss FK.no.

– Kenneth vil styrke en allerede god offensiv lagdel og vil med sin erfaring fra Tippeligaen og Adeccoligaen passe godt inn i laget. Han er en ung spiller som ønsker å utvikle seg videre i Moss FK, uttaler Schreinert.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Uavgjort for Sarpsborg 08

    26. runde i Eliteserien endte med uavgjort 2–2 mellom Molde og Sarpsborg 08. Sarpsborgs Jørgen Horn og Patrick Mortensen scoret gjestenes mål i Møre og Romsdal.

  • Uavgjort for FFK, tap for Moss

    Moss tapte 3-0 mot Alta i Finnmarkshallen. I Oslo ble det et målløst oppgjør mellom FFK og Grorud. FFK er sikret kvalifisering etter at Raufoss vant sin kamp i dag og med det er klare for opprykk til 1. divisjon.