NRK Meny

To av fire drapmistenkte er løslatt

Politiet i Strömstad løslatt to av de fire personene som var mistenkt for drap. En mann i 40-årene døde på sykehus i Fredrikstad natt til torsdag, etter å ha blitt grovt mishandlet i hjemmet sitt i Strømstad. En 34-år gammel mann og en 33-år gammel kvinne framstilles for varetektsfengsling mandag. De er ikke lenger mistenkt for drap, men siktet for grov mishandling med døden til følge, skriver Strömstads Tidning. Mannen hadde stikkskader da han ble funnet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil ha togstopp på Kornsjø stasjon

    Østfolds stortingsrepresentant fra Sp, Ole André Myhrvold, vil fortsatt ha det slik at toget stopper på Kornsjø stasjon ved behov. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen har svart Myhrvold at persontrafikken mellom Halden og Göteborg kjøres uten statlig støtte, derfor kan ikke staten pålegge NSB å stoppe på Kornsjø. Det er å fraskrive seg ansvaret, sier Myhrvold til Halden Arbeiderblad.

    Ole Andrè Myhrvold, nyvalgt stortingsrepresentant for Sp i Østfold
    Foto: NRK
  • Samfunnsstraff for trusler

    En 25-åring er i Sarpsborg tingrett dømt til 60 timers samfunnsstraff for trusler mot politifolk i tjeneste og deres familier. Truslene ble fremsatt da han ble pågrepet i fjor, og deretter i våres for hærverk og bråk i sentrum, skriver SA.