Styrelederen sier FFK må vurdere trenerskifte

Styreleder i FFK, Arne Erik Olsen, sier hovedtrener Wibe-Lunds rolle vil bli diskutert etter cupexiten mot Kvik Halden.

Wibe Lund etter Levanger-kampen

Senest på mandag diskuterte FFK-styret rollen til Håkon Wibe-Lund. Nå blir det nye møter.

Foto: Birger Kjølberg / NRK

Nedturen fortsetter for FFK. Etter skuffende resultater i sesonginnledningen, har det vært press på hovedtrener Håkon Wibe-Lund. Etter møteaktivitet på Fredrikstad stadion på mandag, uttalte styret at de ville se endringer i spillet - men ikke i trenerstaben.

Etter cupexiten for andredivisjonslaget Kvik Halden i går, sier styreleder i FFK, Arne Erik Olsen, at et trenerskifte må diskuteres.

– Det er naturlig at det blir stilt spørsmål om treneren etter en kamp som dette, men vi kan ikke si noe om det rett etter kampen. Vi må ha en ryddig prosess, og det er ikke en beslutning jeg tar alene. Vi må tilbake til møtebordet og diskutere hvilke ytterligere grep vi eventuelt må ta, sier han til NRK sent onsdag kveld.

Når vil dette møte finne sted?

– I løpet av morgendagen (i dag, red.anm) må vi komme fram til hvordan vi går videre herfra.

Styreleder i FFK Arne Erik Olsen og daglig leder Geir Bakken

Styreleder Arne Erik Olsen sier det vil bli møter på torsdag der veien videre vil bli diskutert.

Foto: Hilde Erlingsen / NRK

Ikke tenkt på konsekvenser enda

Etter kampen mot Kvik Halden, var det en skuffet trener som møtte pressen. Da FFK røk ut etter tap for den samme klubben i 2012, trakk daværende trener Tom Freddy Aune seg som hovedtrener. Håkon Wibe-Lund hadde ikke planer om å gjøre det samme rett etter kampen.

– Jeg har ikke rukket å tenke på konsekvenser av dette matchen enda. Først skal jeg trøste en gjeng skuffede spillere i bussen, det er det som er min jobb nå.

Han er klar over at rollen hans vil bli diskutert.

– Det er ikke opp til meg å kalle inn til nye møter, men det er klart vi som klubb har større ambisjoner enn dette, sier Wibe-Lund.