Sparta nedkjempet Stavanger

Sparta vant behagelig 5-2 over Stavanger Oilers tirsdag kveld.

Sparta - Stavanger

Det var imidlertid Stavanger Oilers og Petteri Lotila som sørget for det første målet, litt over fire minuter ut i første periode.

Men Sparta klarte å hente seg inn og bare ett minutt senere utlignet Sparta ved Jonas Elofsson. Ett mål til, bare halvannet minutt senere, gjorde at Sparta kunne gå til pause med ett måls ledelse etter første periode.

Dro i fra

Andre periode var det Stavanger som starter best og fire minutter ut i perioden utlignet gjestene til 2-2 i en overtallsperiode.

Deretter kunne begge lag notere seg et par sjanser, før Jonas Elofsson sørget for at Sparta igjen var i ledelsen, denne gang 3-2.

Per Tengvert ville også være med på scoringslista og tre minutter senere la han på til 4-2, før lagene igjen gikk til pause.

Tredje seier

I tredje periode hadde Stavanger det meste av trykket, men i aller siste spillerminutt fikk Tommy Kristiansen mulighet til å sette pucken i åpent mål. Dermed endte oppgjøret med 5-2 seier til Sparta over Stavanger.

Dette var den tredje seieren av tre mulige i årets serie for Sparta.