NRK Meny

Sparta nedkjempet Stavanger

Sparta vant behagelig 5-2 over Stavanger Oilers tirsdag kveld.

Sparta - Stavanger
Foto: Glenn Thomas Nilsen

Artikkelen er flere år gammel.

Det var imidlertid Stavanger Oilers og Petteri Lotila som sørget for det første målet, litt over fire minuter ut i første periode.

Men Sparta klarte å hente seg inn og bare ett minutt senere utlignet Sparta ved Jonas Elofsson. Ett mål til, bare halvannet minutt senere, gjorde at Sparta kunne gå til pause med ett måls ledelse etter første periode.

Dro i fra

Andre periode var det Stavanger som starter best og fire minutter ut i perioden utlignet gjestene til 2-2 i en overtallsperiode.

Deretter kunne begge lag notere seg et par sjanser, før Jonas Elofsson sørget for at Sparta igjen var i ledelsen, denne gang 3-2.

Per Tengvert ville også være med på scoringslista og tre minutter senere la han på til 4-2, før lagene igjen gikk til pause.

Tredje seier

I tredje periode hadde Stavanger det meste av trykket, men i aller siste spillerminutt fikk Tommy Kristiansen mulighet til å sette pucken i åpent mål. Dermed endte oppgjøret med 5-2 seier til Sparta over Stavanger.

Dette var den tredje seieren av tre mulige i årets serie for Sparta.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bekymret for sykepleiermangel

    Leder for Sykepleierforbundet i Østfold, Karen Brasetvik, er alvorlig bekymret for hvilke konsekvenser sykepleiermangelen i fylkets pleie- og omsorgstjeneste har for pasienter, pårørende og ansatte. Det skriver Brasetvik i en kronikk. Onsdag kunne NRK fortelle om mangel på sykepleiere i hele landet i sommer. Sykepleiermangelen kan løses med handling fra både lokale arbeidsgivere og myndighetene, sier Brasetvik.

  • Skal fjerne TT-kort

    Ventelistene for å få tilskudd til drosje for funksjonshemmede, såkalte TT-kort, skal fjernes. I dag står knapt 400 personer, som innfrir kravene til å få støtte, på venteliste. Fylkestinget har nå vedtatt å sette av 1,5 millioner kroner fra og med neste år for å løse dette. Det forteller nestleder i samferdselskomiteen, Cecilie Agnalt.