Sparta nedkjempet Stavanger

Sparta vant behagelig 5-2 over Stavanger Oilers tirsdag kveld.

Sparta - Stavanger
Foto: Glenn Thomas Nilsen

Det var imidlertid Stavanger Oilers og Petteri Lotila som sørget for det første målet, litt over fire minuter ut i første periode.

Men Sparta klarte å hente seg inn og bare ett minutt senere utlignet Sparta ved Jonas Elofsson. Ett mål til, bare halvannet minutt senere, gjorde at Sparta kunne gå til pause med ett måls ledelse etter første periode.

Dro i fra

Andre periode var det Stavanger som starter best og fire minutter ut i perioden utlignet gjestene til 2-2 i en overtallsperiode.

Deretter kunne begge lag notere seg et par sjanser, før Jonas Elofsson sørget for at Sparta igjen var i ledelsen, denne gang 3-2.

Per Tengvert ville også være med på scoringslista og tre minutter senere la han på til 4-2, før lagene igjen gikk til pause.

Tredje seier

I tredje periode hadde Stavanger det meste av trykket, men i aller siste spillerminutt fikk Tommy Kristiansen mulighet til å sette pucken i åpent mål. Dermed endte oppgjøret med 5-2 seier til Sparta over Stavanger.

Dette var den tredje seieren av tre mulige i årets serie for Sparta.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kjørte ruset i 130 kilometer timen

    En 46 år gammel mann kjørte motorsykkel i amfetaminrus i 130 kilomter i timen. Kjøringen fant sted på E6 i Ski i midten av september. Fartsgrensen på stedet er 110. Fredrikstad tingrett har gitt 46 åringen en betinget dom på fengsel i 30 dager. Mannen må betale en bot på 10.000 kroner, og han mister førerkortet for en periode på 15 måneder.

  • – Rammer matproduksjonen vår

    – Regjeringas landbruksmelding vil få store konsekvenser for Østfold over tid og rammer matproduksjonen i distriktet kraftig, det mener leder i Østfold Bondelag, Martha Mjølnerød. Landsbruksmeldinga, som ble lagt fram i dag, legger rammer for framtida. Blant annet ønsker Regjeringa å fjerne målet for økologisk matproduksjon, de vil ha mer konkurranse, større gårdsenheter og kutte i melkekvotene. Landbruksmelding skal vedtas av Stortinget.