Sparta best trent i UPC-ligaen

Ishockeyklubben Sparta vant lagkonkurransen i årets "Iron Man", og kan skilte seg med tittelen som det best trente laget i UPC-ligaen.

IHK Sparta
Foto: www.sparta.no

Alle Spartas spillere var søndag gjennom åtte øvelser på Toppidrettssenteret.

Øvelsene spillerne deltok i var sprint 40 meter, svikthopp (spenst), 3000 meter, knebøy, benkpress, brutalbenk, chins og kassehopp.

I nesten alle øvelser hevdet Sparta seg i toppen.  

"Iron Man" 

På utfallet av testene ble IHK Sparta årets "Iron Man" og kåret til det best trente laget i UPC-ligaen totalt sett,  når man la sammen resultet av de 15 beste gutta på alle de 10 lagene som deltok, skriver klubben på  nettsidene sine.

Sparta fikk best poeng totalt sett på sprint 40 m, svikthopp og knebøy. Indviduelt sett kom flere av Sparta-gutta på listene over de ti beste i hver testklasse, der bl.a. Jonas Holøs er UPC-ligaens sterkeste i knebøy med 220 kg og med Bjarte Bjønnes like bak med 200 kg.

På øvelsen svikthopp sanket Sparta-gutta mange poeng der fem av gutta kom på topp 10 lista over de beste.

Spartanere på 4., 5. og 8. plass

På individuell kåring av "Iron Man"  var det den utøveren som var mest allsidig i alle øvelsene som gikk av med seieren, og det ble Storhamars Eirik Skadsdammen.

Han lå et godt hakk foran Lillehammerguttene Stian Høygård og Lars Petter Mengshoel som kom på 2. og 3. plass.

På plassene etter det, nærmere bestemt 4. og 5. plass, kom Spartas Martin Røymark og Jonas Holøs.

Henrik Smångs gikk av med en fin 8. plass og vi kan vel dermed gi han tittelen som den best trente keeperen.

Trener Sjur Robert Nilsen er fornøyd med mange av resultatene som ble prestert av Spartas krigerne, og gleder seg over lagseieren til gutta, skriver www.sparta.no. 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brann i motorrom

    Det brant i motorrommet på en bil på Dilling i Moss i natt. Politiet melder at brannen ble raskt slukket, og ingen ble skadd som følge av brannen.

  • Overholdt ikke pålegg

    En mann i 20-årene ble innbrakt til politiarrest etter at han ikke overholdt et bortvisningspålegg fra Fredrikstad sentrum. Mannen anmeldes for dette og ordensforstyrrelser.