NRK Meny

Skulle i begravelse, smuglet tobakk

Et polsk par ble stanset på Svinesund natt til søndag. Med seg i bilen hadde blomsterdekorasjoner og gravlys, og de forklarte at de skulle delta i en begravelse i Oslo. I et konstruert hulrom i bilens bagasjerom fant tollerne 46.600 sigaretter og et par flasker brennevin. Avgiftene for tobakksvarene beløper seg til vel 150.000 kroner.

Tobakkssmuglere hadde med seg blomsteroppsats
Foto: Tolletaten

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08