NRK Meny

Smugling og beslag

 • Selger smuglervarer på Facebook

  Over 4.500 personer er medlem i en Facebook-gruppe for folk som ønsker å kjøpe smuglervarer som sigaretter, brennevin og øl, skriver Stavanger Aftenblad. Politiet innrømmer at de er på etterskudd når det kommer til nettbasert kriminalitet.

 • Ny smuglertrend på grensa

  Tollvesenet oppdaget i helgen flere smuglerforsøk med flere biler involvert. Smuglerne hadde mindre mengder øl, sprit og sigaretter i bilen, men kjørte flere ganger. Tollvesenet på Svinesund stanset tre biler med til sammen 10 polske smuglere.

 • Stort ølbeslag på grensa

  Tollerne på Svinesund fant 22,5 tonn øl på et polskregistrert vogntog mandag morgen. Vogntoget krysset grensa på E6, og alkoholvarene var merket som energidrikk i papirene, opplyser kontorsjef Wenche Fredriksen på Svinesund tollsted. Sjåføren er hentet av politiet.

  Ølbeslag 23.10.17
  Foto: Tomas Berger/NRK
 • Smuglet over 30 kilo tobakk

  Et par fra Syria ble tatt med 32,5 kilo tobakk i Rømskog ved 13-tiden tirsdag ettermiddag. Bilen de kjørte ble fanget opp av tollernes kamera på grensen, og de to ble brakt til lensmannen på Ørje. Det viste seg at de er asylsøkere i Sverige, så de blir utvist tilbake dit. Med seg på veien får de et forelegg på 100.000 kroner.

  Smuglet tobakk i Rømskog
  Foto: Tolletaten

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no