NRK Meny
Normal

Skadeutsatt FFK møter Kongsvinger

Situasjonen bekymrer trener Håkon Wibe Lund.

Håkon Wibe Lund foran Elverum-kampen

FFK-trener Håkon Wibe Lund sier skadesituasjonen bekymrer han litt, men at de er godt forberedt.

Foto: Ole-Christian Bakke/fredrikstadfk.no

Det er et skadeutsatt FFK-lag som møter Kongsvinger på hjemmebane dag. Ifølge klubbens hjemmesider er trener Håkon Wibe Lund litt bekymret over situasjonen.

Skadelisten ser slik ut foreløpig:

Jon Masalin er fremdeles ute med skulderskade. Nicolay Solberg har pådratt seg en skade i løpet av uken, det samme har Ola Lønn Jenssen.

I tillegg må Vidar Martinsen sone karantene etter at han pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen i kampen mot Stabæk.

(Teksten fortsetter under bildet)

Vidar Martinsen

Vidar Martinsen må sone karantene etter at han pådro seg sitt tredje gule kort på rad.

Foto: Bjørn Ruud/NRK

– Vi må være mer stabile

FFK-treneren mener likevel at det er et slagkraftig lag som skal jakte poeng mot Kongsvinger. Han legger til at de har forberedt seg godt gjennom uken som har gått.

– Vi har jobbet med å stabilisere oss og jobbet med de tingene vi har vært dårligst på. Jeg synes vi har vist et godt toppnivå når vi har vært gode, men også et veldig lavt nivå når vi har vært dårlige, sier Wibe Lund til hjemmesiden.

– Vi må være mer stabile og det håper jeg vi viser i dagens kamp, legger han til.

Før dagens kamp ligger Fredrikstad på en tiendeplass på tabellen, med 26 poeng.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fengsel for ulovlig gevær


    En mann i slutten av 50-årene er dømt til fengsel i 16 dager, etter at politiet fant et salonggevær med avsaget løp hjemme hos mannen i fjor sommer. Politiet rykket ut til boligen i Fredrikstad, etter melding om at det ble truet med kniv der. Mannen erkjente ikke straffskyld da saken var var oppe for tingretten. Retten kom likevel fram til at mannen oppbevarte våpen uten tillatelse.