NRK Meny
Normal

Selvmål gav revansj

–Kampen sett under ett, vinner vi helt fortjent i dag, sier Sarpsborg-trener, Roar Johansen.

Sarpsborg 08
Foto: Espen Torgersen / NRK

Etter forrige helgs stortap mot Strømmen, slo Sarpsborg hardt tilbake i kveldens kamp mot Tromsdalen.

–Det var veldig, veldig godt med tre poeng i dag, og kampen sett under ett vinner vi helt fortjent. Vi styrer mesteparten av kampen, og skaper de største sjansene, forteller Sarpsborg-trener, Roar Johansen.

Roar Johansen

Sarpsborg-trener, Roar Johansen var veldig fornøyd med tre viktige poeng i kveldens kamp.

Foto: Daniel Thømt / NRK

–Forsvarte seg godt

Roar var imponert over forsvarsarbeidet til Tromsdalen i kveld.

–Vi skal ikke glemme at Tromsdalen trener hver dag de også, og de forsvarte seg veldig godt, spesielt i første omgang. I andre omgang ble de slitne og vi fortsatte med det vi ønsket å gjøre. Vi visste det ville bli større rom å spille i, og vi produserte flere store målsjanser, mener han.

- Vi har jobbet mye med forsvarspillet siden i fjor, og jeg har sett klar bedring denne sesongen. Jeg husker godt kampen her i fjor. Den var jevn og begge lag produserte store sjanser, men vi tapte til slutt med fire mål, det har vi tatt lærdom av, kommenterer Tromsdalen-trener, Morten Pedersen.

Les også: – Det er flaut, kjipt og pinlig.

Sarpsborg 08 - Kjetil Berge

Sarpsborg kaptein, Kjetil Berge, mener Sarpsborg bare må fortsette å fokusere på seg selv i de siste kampene av sesongen.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

–Kan bli avgjort i siste serierunde

Med tre poeng i dagens kamp, henger Sarpsborg med i opprykksstriden, og er like bak byrivale Fredrikstad, som ligger på andre plass med en kamp mer spilt.

–Vi må prøve å ta nok poeng til å holde målsetningen vår, og skulle det være slik at vi lukter helt i toppen, blir det en bonus vi gledelig tar, smiler Roar Johansen.

–Det blir veldig tøft hele veien, og det kan godt være at det blir avgjort i siste serierunde hvem som rykker opp. Vi må bare fortsette å fokusere på oss selv, og våre egne kamper, så får vi se, avslutter Sarpsborg-kaptein, Kjetil Berge.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brann i pipe i Fredrikstad

    Det brenner i en pipe på Ørmenveien i Fredrikstad. Brannvesenet er på vei til stedet, melder Alarmsentral Brann Øst på Twitter.

  • Nytt navn på storkommune klart

    Den nye kommunen i indre Østfold skal hete «Indre Østfold.» Det er kommunalminister Jan Tore Sanner som presenterte det nye navnet på møte for fellesnemnda til storkommunen i dag.

    JAN TORE SANNER
    Foto: ANNE OGNEDAL / NRK