NRK Meny
Normal

Seier til Moss, uavgjort for Sparta

Råde-gutten Jon Andre Fredriksen ble kveldens helt da Moss slo Notodden 2-0.

Det var hjemmelaget som startet kampen best på Notodden stadion. Men til tross for flere sjanser, var det Moss som først fikk ballen mellom stengene.

Etter 41 minutter dundret Jon Andre Fredriksen ballen i mål, og sørget for 1-0 til gjestene. Kun to minutter etterpå gjentok Fredriksen bragden, og dermed ble det 2-0 til mossekråkene.

2-0 ble også sluttresultatet, og Moss ligger nå på 6. plass på tabellen.

Sparta fortsatt sist

Sparta spilte uavgjort mot Sogndal onsdag kveld.

Det så lenge ut til at Sparta skulle ta sesongens første seier. Etter ordinær spilletid ledet Sarpsborg-laget 2-1, etter to mål av Bjørnar Johannessen.

Men to minutter på overtid nikket Håvard Flo inn utligningen. Dermed endte kampen 2-2. Sparta leverte en god kamp mot Sogndal, men ligger fortsatt sist på tabellen med kun to poeng på sju spilte kamper.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulv i Mosseområdet

    Ulven som ble observert i Rygge på fredag, kan ha beveget seg lenger inn i Mosseområdet. Ida Glemminge, rovviltansvarlig i Statens Naturoppsyn i Østfold, sier de har fått inn en ubekreftet rapport om at en ulv har blitt sett på Nore gård i Moss.

  • Brannvesenet minner om brannforbud

    Det har vært skogbrann flere steder i landet i dag. Brannsjefene i Østfold har lagt ned totalforbud mot åpen ild, og brudd på forbudet kan medføre straffeansvar.

    Laster Twitter-innhold