Sarpsborg 08 sterkest i Østfoldhallen

Det ble en komfortabel seier for Sarpsborg 08 i lokaloppgjøret mot Fredrikstad i dag.

Sarpsborg-Fredrikstad

Duwayne Kerr holdt nullen for Sarpsborg 08 og kunne juble over seieren mot Fredrikstad.

Aaron Samuel, Bojan Zajic og Claes Kronberg scoret hvert sitt mål for 08 i den andre omgangen mot Fredrikstad.

Dermed står sarpingene fremdeles uten tap i årets treningskamper.

Zajic med sitt femte

Det var imidlertid FFK som startet kampen best og var det førende laget i første omgang - foran drøyt 1500 tilskuere.

Sarpsborg 08-supportere

Det var rundt 1500 tilskuere på tribunene i Østfoldhallen lørdag.

Ny-signeringen Dag Alexander Olsen var farlig frempå for FFK, men han klarte ikke å sette ballen i nettet bak Duwayne Kerr. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 0-0.

Allerede to minutter ut i andre omgang scoret Aaron Samuel kampens første mål. FFK-stopper Lars Grorud sendte et alt for svakt tilbakespill i retning Fredrikstad-målet. Samuel plukket opp ballen og gjorde ingen feil alene mot Jon Masalin.

Ti minutter senere var Bojan Zajic frempå og doblet ledelsen med et vakkert skudd fra 16 meter. Ballen gikk opp i vinkelen til venstre for Masalin. Målet var Zajics femte i årets treningskamper.

Amper stemning

Og etter 65 minutters spill fastsatte Claes Kronberg resultatet til 3-0. Dansken plukket opp ballen utenfor FFKs 16-meter og dunket den opp i vinkelen med venstrebeinet.

Etter kampslutt ble det også svært amper stemning ute på kunstgresset i Østfoldhallen. FFKs venstreback Haitam Aleesami var tydelig opprørt og kranglet heftig med Sarpsborgs Kjetil Berge.

Det måtte flere spillere og lagledere til fra begge lag til for å roe gemyttene mellom de to.