NRK Meny
Normal

Sarpsborg 08 slo Tromsø

Sarpsborg 08 vant 1-0 over Tromsø på Sarpsborg stadion lørdag ettermiddag. Martin Wiig scoret etter 55 minutter.

TIL- Sarpsborg 08
Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Martin Wiig scoret sitt femte mål for sesongen i kveldens kamp og sørget med det for at Sarpsborg 08 fikk tre poeng og er sikret spill i eliteserien også neste år.

– Det er deilig at vi kan utelukke ikke å spille i eliteserien neste år, det er viktig for selvtilliten inn mot cupfinalen, sier Wiig.

Han mener spillet har fungert dårlig de siste kampene.

– Det var ingen flott kamp i dag heller, så vi har en del å gå på. Det må vi skru til inn mot de to siste seriekampene og cupfinalen, sier han.

Fikk målgivende av tidligere lagkamerat

Det var tidligere Sarpsborg 08-spiller Magnar Ødegaard som ga Wiig den målgivende pasningen.

– Det la jeg faktisk ikke merke til. Det var en duell der med Ole Heiern Hansen og to TIL-spillere, så kom ballen tilbake til meg, og jeg får et godt teknisk gjennomført skudd, sier Wiig.

Også Ole Heieren Hansen og trener Geir Bakke er fornøyd med å ha berget plassen.

– Det er veldig godt med en seier for selvtillitens del. Nå skal vi ta med oss dette inn i de to siste seriekampene. Det er deilig at vi har berget plassen, sier Ole Heieren Hansen til Cmore etter kampen, sier Heieren Hansen.

– Det er viktig for selvtilliten i gruppa. Vi fungere brukbart i perioder, men det er ingen stor kamp, selv om det holder inn, sier Bakke.

Må bli bedre før cupfinalen

Geir Bakke poengterer at nivået må bli bedre før møtet med Rosenborg på Ullevaal.

– Det er ikke all verden som blir levert i dag, og vi må ligge på et mye høyere nivå før cupfinalen. Vi må skru til på alle parametrene frem til da, sier Geir Bakke.

Heller ikke Steffen Ernemann var fornøyd.

– Vi skal spille bedre enn det her, vi blir for stasjonære, og vi må ha mer samhandling. Pasningsspillet må bedres, og vi må bli flinkere til å spille i rom, sier Ernemann til tv-kanalen.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se NRK Østfolds TV-sending her!

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.