Saga Ving velger Rygge

Tidligere har Apollo og Star Tour bekreftet avganger fra Rygge til Gran Canaria. Nå vil også Saga Ving fly denne ruten.

Fly lander
Foto: Braata, Espen / VG

- Så fort vi visste at det ble flyplass på Rygge har vi vært klar for dette. Det her har vi klokketro på, sier direktør i My Travel, Gunnar Grossvold til Sarpsborg Arbeiderblad.  

Dermed har nok et reiseselskap  bekreftet at de går inn for flygninger til Moss Lufthavn Rygge.

Bilettsalget i gang

Fredag i forrige uke startet Via Ferieverden billettsalget for charterturer fra Rygge Sivile Lufthavn til Gran Canaria med avgang fra Rygge den 17. oktober i år for en av de andre reiseoperatørene.

Saga Vings biletter selges fra 16. mars.

I oppstarten vil det bli en flygning med 60 flyseter i uka på vinterstid, og noen flere på sommeren. Grossvold utelukker ikke at tilbudet blir utvidet.

Han sier at flygingene Saga Ving flyr har fra Torp vil fortsette. Det er ingen planer om å kutte i flytilbudet på Torp selv om Saga Ving fra oktober starter opp på Rygge.

- Vi kutter ikke ut noe selv om vi starter på Rygge. Det som ofte skjer når en ny flyplass åpner er et totaltrafikken øker. Flere flyr fordi det er lettvint, sier Grossvold til Sarpsborg Arbeiderblad.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stjernen tapte mot Stavanger

    Stjernen tapte i kveld 2-3 på hjemmebane i Fredrikstad mot Stavanger Oilers. Albin Lindgren scoret i den siste perioden for hjemmelaget til ingen nytte.

  • Trafikkulykke i Sarpsborg

    Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Roald Amundsens gate i Sarpsborg sentrum. Politiet melder på Twitter at det er to biler involvert og at en person klager over smerter etter ulykken.