NRK Meny
Normal

Saga Ving velger Rygge

Tidligere har Apollo og Star Tour bekreftet avganger fra Rygge til Gran Canaria. Nå vil også Saga Ving fly denne ruten.

Fly lander
Foto: Braata, Espen / VG

- Så fort vi visste at det ble flyplass på Rygge har vi vært klar for dette. Det her har vi klokketro på, sier direktør i My Travel, Gunnar Grossvold til Sarpsborg Arbeiderblad.  

Dermed har nok et reiseselskap  bekreftet at de går inn for flygninger til Moss Lufthavn Rygge.

Bilettsalget i gang

Fredag i forrige uke startet Via Ferieverden billettsalget for charterturer fra Rygge Sivile Lufthavn til Gran Canaria med avgang fra Rygge den 17. oktober i år for en av de andre reiseoperatørene.

Saga Vings biletter selges fra 16. mars.

I oppstarten vil det bli en flygning med 60 flyseter i uka på vinterstid, og noen flere på sommeren. Grossvold utelukker ikke at tilbudet blir utvidet.

Han sier at flygingene Saga Ving flyr har fra Torp vil fortsette. Det er ingen planer om å kutte i flytilbudet på Torp selv om Saga Ving fra oktober starter opp på Rygge.

- Vi kutter ikke ut noe selv om vi starter på Rygge. Det som ofte skjer når en ny flyplass åpner er et totaltrafikken øker. Flere flyr fordi det er lettvint, sier Grossvold til Sarpsborg Arbeiderblad.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Mange veier i Fredrikstad stengt

  Fredrikstad triatlon, sykkelrittet Ladies Tour of Norway og sensommerfesten på Dampskipsbrygga i Fredrikstad fører til at mange veier i Fredrikstad blir stengt i dag. I tillegg blir det flere parkeringsforbud, innstilling av bussavganger og endring av bussenes traseer, melder Fredrikstad kommune.

  Kråkerøybrua stengt
  Foto: Sebastian Nordli/NRK
 • I fengsel for sykkeltyveri

  En 35 år gammel mann fra Fredrikstad må i fengsel i 30 dager etter at han stjal en flaske sprit og en sykkel.

  Han er tidligere dømt for tjue sykkeltyverier. Siden han har begått ett nytt sykkeltyveri i prøvetiden etter denne dommen, mener Fredrikstad tingrett det er grunnlag for å dømme han han til ubetinget fengsel i 30 dager og 90 dager betinget fengsel.