NRK Meny
Normal

Saga Ving velger Rygge

Tidligere har Apollo og Star Tour bekreftet avganger fra Rygge til Gran Canaria. Nå vil også Saga Ving fly denne ruten.

Fly lander
Foto: Braata, Espen / VG

- Så fort vi visste at det ble flyplass på Rygge har vi vært klar for dette. Det her har vi klokketro på, sier direktør i My Travel, Gunnar Grossvold til Sarpsborg Arbeiderblad.  

Dermed har nok et reiseselskap  bekreftet at de går inn for flygninger til Moss Lufthavn Rygge.

Bilettsalget i gang

Fredag i forrige uke startet Via Ferieverden billettsalget for charterturer fra Rygge Sivile Lufthavn til Gran Canaria med avgang fra Rygge den 17. oktober i år for en av de andre reiseoperatørene.

Saga Vings biletter selges fra 16. mars.

I oppstarten vil det bli en flygning med 60 flyseter i uka på vinterstid, og noen flere på sommeren. Grossvold utelukker ikke at tilbudet blir utvidet.

Han sier at flygingene Saga Ving flyr har fra Torp vil fortsette. Det er ingen planer om å kutte i flytilbudet på Torp selv om Saga Ving fra oktober starter opp på Rygge.

- Vi kutter ikke ut noe selv om vi starter på Rygge. Det som ofte skjer når en ny flyplass åpner er et totaltrafikken øker. Flere flyr fordi det er lettvint, sier Grossvold til Sarpsborg Arbeiderblad.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fergetrafikken oppe å går igjen

    Fergetrafikken mellom Moss og Horten er tilbake til normalen. Tidligere i kveld var det ventetider opp mot en time på grunn av tekniske problemer på den ene ferga. Det er nå ordnet opp i, melder Bastø Fosen på sin hjemmeside.

  • Råkjørere i Fredrikstad

    UP har i ettermiddag hatt en trafikkontroll ved Engelsviken i Fredrikstad. Det resulterte i åtte forenklede forelegg for å kjøre over fartsgrensa, tre forelegg for bruk av mobil og en for ikke å ha brukt bilbelte.