Normal

Ramberg scoret med spiker i skoen!

Fredrikstad tok tre etterlengtede poeng borte mot Vålerenga i går. Hans Erik Ramberg satt bokstavelig talt spikeren i kista for Oslo-klubben.

Spiker i skoen til Hans Erik Ramberg

To spikre stod opp under sålen i skoen til Hans Erik Ramberg.

Foto: Fredrikstad Fotballklubb

Ramberg kjente en stikkende følelse under foten i førsteomgang i kampen, men vurderte aldri å gi seg. Det er han glad for nå. Etter 23 minutter scoret han nemlig bortelagets første mål, på et langskudd med høyrefoten.

– Det er litt flaut å innrømme, men jeg fikk et sår under foten i førsteomgang. Men jeg tenkte at det ikke var noe vits i å klage på det, for det måtte jo gå over, sier han til fredrikstafk.no.

I pausen var imidlertid smerten så stor at han måtte ta av seg skoen for å undersøke hva som var problemet. Skoen ble overlatt til materialforvalter Joachim Karlsen.

– Da jeg kom inn i pausen så var sokken mer rød enn hvit. Jeg fikk Joachim til å ta ned i skoen. Man skulle tro at han hadde fått en hummer på fingeren for han dro til seg fingeren ganske kjapt.

– Har aldri opplevd dette før

Hans-Erik Ramberg

Hans Erik Ramberg scoret Fredrikstads første mål mot Vålerenga.

Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Det viste seg kjapt at to spiker stod opp under sålen i skoen. Skoen er ifølge Ramberg helt ny og ble brukt for første gang under taper mot Rosenborg.

Men det var ikke spikerskoen som var sist på ballen da Hans Erik Ramberg ga gjestene ledelsen. Den satt nemlig på venstrefoten, som ifølge midtbanespilleren kun er til å stå på.

– Nei, ballen hadde ikke nådd frem til mål hvis jeg hadde brukt venstrefoten.

Materialforvalter Joachim Karlsen har hatt ansvaret for utstyret til klubben siden 2007. Han ble overrasket da han så hva som skjulte seg.

– Det var to spiker som stod rett opp, dette har jeg aldri opplevd tidligere, sier han.

Se Ramberg forklare situasjonen her!

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: